Ta kendisi.

Skyrim'de sabit 120 alabilmen lazim aslinda, islemciyi Windows'da HWINFO acik iken biraz oyun oynayip kontrol et bakalim sicakliklar ne oluyor ortalama islemci frekansi nedir gibi. Yeni bir laptopta sicaklik problemleri olmasi normal degil. Ancak toz alma vakti gelmis de olabilir. Daha kotu bir sonuc alabilirsin 7950'den. Ben once bir sorun olup olmadigina emin ol.
Toz aldım, çok çok çok uzun araştırmalar yaptım bugün tüm günümü bu konuya ayırdım diyebilirim. İşlemci oyunları açar açmaz throttle düzeyine fırlıyor. Normal modda 91 turbo modda 99 derece. Acer Nitro serisinde böyle bir sorun var mış, sıvı metal bazen fabrikasyon sırasında yanlış uygulanabiliyormuş. 1.5 sene falan oldu laptopu alalı.

Toz aldım, çok çok çok uzun araştırmalar yaptım bugün tüm günümü bu konuya ayırdım diyebilirim. İşlemci oyunları açar açmaz throttle düzeyine fırlıyor. Normal modda 91 turbo modda 99 derece. Acer Nitro serisinde böyle bir sorun var mış, sıvı metal bazen fabrikasyon sırasında yanlış uygulanabiliyormuş. 1.5 sene falan oldu laptopu alalı.
Anladim sicakliklarin benimkine benzer o aklinda bulunsun, acele karar verip pisman olma.

Anladim sicakliklarin benimkine benzer o aklinda bulunsun, acele karar verip pisman olma.
Siz Skyrim SE mi oynadınız yoksa Legendary olan mı? Ben SE'de özellikle Akçay taraflarında ki ahır civarlarında çok korkunç droplar yaşıyorum. Zaten Irmakkoru direk 70 fps veriyor. Sorun oyunda değil ondan eminim denemediğim şey kalmadı.

Siz Skyrim SE mi oynadınız yoksa Legendary olan mı? Ben SE'de özellikle Akçay taraflarında ki ahır civarlarında çok korkunç droplar yaşıyorum. Zaten Irmakkoru direk 70 FPS veriyor. Sorun oyunda değil ondan eminim denemediğim şey kalmadı.

Bir şey rica edeyim MSI Afterburner indir detayli bir sekilde monitor edecek sekilde ayarla calistir ve Skyrim'e gir 10 dakikalik bir video cek ve YouTube'e yukle, kulaga mesakkatli gibi gelebilir ama aslinda cok basit o zaman bir problem var mi yok mu anlariz.

Bir şey rica edeyim MSI Afterburner indir detayli bir sekilde monitor edecek sekilde ayarla calistir ve Skyrim'e gir 10 dakikalik bir video cek ve YouTube'e yukle, kulaga mesakkatli gibi gelebilir ama aslinda cok basit o zaman bir problem var mi yok mu anlariz.
Linux kullanmasam yapardım. MangoHud olur mu onun yerine?