Hocam sıvı metalim şu anda düzgün çalışmıyor ki onu bozayım, Turbo Boost açtığım anda 95 derece veya üstüne fırlıyor. Kyronaut'un laptoplar için daha iyi olduğunu okumuştum birkaç yerde, daha sert falan demişlerdi. MX pump-out yapar denmişti, o yüzden Kyronaut siparişi verdim 1-2 saat önce, daha kargoya verilmedi iptal edebilirim ama bilemedim herkes farklı bir şeyler söylüyor
Edit: Garantim devam ediyor cihazı alalı tam 1 yıl oldu ama Acer teknik servisi berbat, cihazı açınca veya RAM yükseltmesi yapınca bile direkt geri yolluyorlar, ya da sizi takmıyorlar dalgaya alıyorlar vs. cihaz TV'nin bunun hakkında videosu var, ben de aradım birkaç kere dalga geçiyorlar resmen. Benim aldığım laptop teknorya RAM yükseltmeli, kendim de SSD taktım o yüzden kabul etmezler (normalde teknoryanınkini kabul etmeleri gerekiyor ama son zamanlarda ona da laf yapıyorlarmış). Cihazı ilk aldığımda fanların üstündeki tozları almak için laptopun içini açabilir miyim diye aradım sordum onda bile bize getireceksiniz diye huysuz huysuz konuşan bir adam çıkmıştı. açtım laptopu kendim sonradan içinde warranty void etiketi falan yoktu hiç