Benimki daha 1 aylık ve saatlerce oyun yüklemiştim. Temiz kurulumdan sonra düzelmezse sıkıntı büyük.Vesile oldu ne zamandır temiz kurulum yapsam mı diyordum![]()
Az sonra başlayacağım formata her şey belli olacak.Ben
Benimki daha 1 aylık ve saatlerce oyun yüklemiştim. Temiz kurulumdan sonra düzelmezse sıkıntı büyük.
Tamamdır hocam benim imkanım yok, haberdar edersen çok güzel olur.Az sonra başlayacağım formata her şey belli olacak.
Evet hocam müşteri temsilcisi arkadaşların dediği gibi oldu temiz kurulum sonrası program çalışmaya başlıyor.Tamamdır hocam benim imkanım yok, haberdar edersen çok güzel olur.
Tamam hocam bana da şart oldu o zaman.Evet hocam müşteri temsilcisi arkadaşların dediği gibi oldu temiz kurulum sonrası program çalışmaya başlıyor.
Temiz kurulum (windows) yapıp tekrar yükleyince sorun çözülüyor. Müşteri hizmetleri de bu yolu öneriyor.Selam, ben de aynı sorunu yaşıyorum, klavye ışıklarında sorun yok yanıyor ancak kontrol edemiyorum. Buna ek olarak fan kontrolü de yok, inanılmaz derecede canım sıkılıyor bu duruma, gerçekten yardımcı olabilecek birisi var mı?
Bende Nitrosense tuşuna basınca "To complete the setup process, please select “Yes” when the User Account Control notification" diye bir hata veriyor. Güncellemeye çalışınca da olmuyor, sildim tekrar yükledim aynı muhabbet. Sende hiç oldu mu?@cabiririz @ercebayer Format ben daha atmadım. Formatla düzeliyormuş ama bende daha formatsız yolu var mı diye bakınıyorum.
@ercebayer @cabiririz Hocam çok ilginç bir şekilde formatsız çözüldü.
1-İndirdiğin güncel Nitrosense dosyasını ayıkla.
2-UWP yazan dosyaya gir.
3-En üstteki kutu simgeli dosyaya bas.
4-Nitrosense yükle bas.