NitroSense Linux için yok. Acer, Linux sürümü yayınlamamış.

Birisi NitroSense özelliklerini Linux'da kullanmak için bir uygulama geliştirmiş, deneyebilirsiniz.

Modeliniz de destekleniyor gözüküyor.
1773839265454.webp

Birisi NitroSense özelliklerini Linux'da kullanmak için bir uygulama geliştirmiş, deneyebilirsiniz.

Eki Görüntüle 233848
Aynısını önerecektim, MUX dışında çoğu fonksiyon temiz çalışıyor. Klavye ışığı ayarlama biraz sapıtmıştı sadece.

Eki Görüntüle 233848
Bu programı yüklemiştim ama hatırladığım kadarıyla sadece "Güç Tasarrufu - Performans Modu" gibi modlar vardı.

Aynısını önerecektim, MUX dışında çoğu fonksiyon temiz çalışıyor. Klavye ışığı ayarlama biraz sapıtmıştı sadece.
ben mi yanlış yükledim anlamadım,bende sadece modlar arası geçiş yapılıyordu diye hatırlıyorum

Bu programı yüklemiştim ama hatırladığım kadarıyla sadece "Güç Tasarrufu - Performans Modu" gibi modlar vardı.

Ben mi yanlış yükledim anlamadım, bende sadece modlar arası geçiş yapılıyordu diye hatırlıyorum.

Hocam o modlar çok etkilemiyor %5 %10 civarında bir de cihazın işlemcisine göre 100 dereceye kadar çıkıyor o modda gerek yok bence.