Detaylar
Kim cevapladı?Valiant
Üstün
- Makaleler
- 1
NitroSense Linux için yok. Acer, Linux sürümü yayınlamamış.
Birisi NitroSense özelliklerini Linux'da kullanmak için bir uygulama geliştirmiş, deneyebilirsiniz.
github.com
Modeliniz de destekleniyor gözüküyor.
Birisi NitroSense özelliklerini Linux'da kullanmak için bir uygulama geliştirmiş, deneyebilirsiniz.
GitHub - PXDiv/Div-Acer-Manager-Max: Div Acer Manager Max is a Linux GUI for Acer laptops using Linuwu Sense drivers. It replicates NitroSense functionality with fan control, performance modes, battery limiter, and more. Built with Avalonia, it offer
Div Acer Manager Max is a Linux GUI for Acer laptops using Linuwu Sense drivers. It replicates NitroSense functionality with fan control, performance modes, battery limiter, and more. Built with Av...
mr.esat
Üstün
Aynısını önerecektim, MUX dışında çoğu fonksiyon temiz çalışıyor. Klavye ışığı ayarlama biraz sapıtmıştı sadece.NitroSense Linux için yok. Acer, Linux sürümü yayınlamamış.
![]()
GitHub - PXDiv/Div-Acer-Manager-Max: Div Acer Manager Max is a Linux GUI for Acer laptops using Linuwu Sense drivers. It replicates NitroSense functionality with fan control, performance modes, battery limiter, and more. Built with Avalonia, it offer
Div Acer Manager Max is a Linux GUI for Acer laptops using Linuwu Sense drivers. It replicates NitroSense functionality with fan control, performance modes, battery limiter, and more. Built with Av...github.com
Eki Görüntüle 233848
Dazti
Becerikli
Bu programı yüklemiştim ama hatırladığım kadarıyla sadece "Güç Tasarrufu - Performans Modu" gibi modlar vardı.NitroSense Linux için yok. Acer, Linux sürümü yayınlamamış.
![]()
Div Acer Manager Max is a Linux GUI for Acer laptops using Linuwu Sense drivers. It replicates NitroSense functionality with fan control, performance modes, battery limiter, and more. Built with Av...github.com
Eki Görüntüle 233848
ben mi yanlış yükledim anlamadım,bende sadece modlar arası geçiş yapılıyordu diye hatırlıyorumAynısını önerecektim, MUX dışında çoğu fonksiyon temiz çalışıyor. Klavye ışığı ayarlama biraz sapıtmıştı sadece.
Sinatra
Uzman
Bu programı yüklemiştim ama hatırladığım kadarıyla sadece "Güç Tasarrufu - Performans Modu" gibi modlar vardı.
Ben mi yanlış yükledim anlamadım, bende sadece modlar arası geçiş yapılıyordu diye hatırlıyorum.
Hocam o modlar çok etkilemiyor %5 %10 civarında bir de cihazın işlemcisine göre 100 dereceye kadar çıkıyor o modda gerek yok bence.
Dazti
Becerikli
modları kullanmadım fazla ama fan kontrolü olsa güzel olurduHocam o modlar çok etkilemiyor %5 %10 civarında bir de cihazın işlemcisine göre 100 dereceye kadar çıkıyor o modda gerek yok bence.