Adnqn

Gelişen
Merak ettiğim için soruyorum, kasa kalitesi olarak (sağlamlık) yeni nesil Acer Nitro 16 mı daha sağlam yoksa GameGaraj Slayer 4 mü?

Hocam kalite olarak çok fark var mı sağlamlık amaçlı? Bende zaten slayer 4 var sadece merak amaçlı yazdım.

Yok. Sağlamlığı bilmiyorum. İkisi de tamamen aynı donanıma sahip olsa, aynı özellikte ve aynı fiyatta olsa Nitro 16 alırdım. Ama maalesef öyle değil Nitro 16 ların şu an çoğu modeli kazık.

Yok. Sağlamlığı bilmiyorum. İkisi de tamamen aynı donanıma sahip olsa, aynı özellikte ve aynı fiyatta olsa Nitro 16 alırdım. Ama maalesef öyle değil Nitro 16 ların şu an çoğu modeli kazık.

Hocam arkadaşım laptop alacak 50k bütçesi var sizce yazı beklesin mi? Nitro 16 istiyor bende sizin attığınız linki önerdim fakat yazı beklesem mi diye soruyor 5000 ekran kartlı laptoplar çıkarsa 4060 Nitro 16'lar düşer diye düşünüyor sizce doğru mu?

Hocam arkadaşım laptop alacak 50k bütçesi var sizce yazı beklesin mi? Nitro 16 istiyor bende sizin attığınız linki önerdim fakat yazı beklesem mi diye soruyor 5000 ekran kartlı laptoplar çıkarsa 4060 Nitro 16'lar düşer diye düşünüyor sizce doğru mu?
4060 Nitro 16'lar zor düşer çünkü stok yok. RTX 5060 serisini bekleyebilir arkadaşınız acelesi yoksa bekleme taraftarı olurdum. GG MSI Sword kasa kullanıyor CC kötü ama BİOS atıp MSİ kullanılabilirde gereksiz uğraştırıcı. Fiyatlar ve donanım aynıysa Nitro 16 tercih ederdim. GG 5060 veya 5060Tİ'li kasalarını iyi fiyattan satar umarım 5070Tİ 9955HX3D donanımı 90K'ya sattilarsa bütçenize uygun şuanki cihazlardan daha iyi cihazlar illaki gelecektir. Kimse 60-70K'ya 5060 falan almaz talep olmazsa fiyat her türlü düşer. Sırf işlemci odaklı değilse GG 4060 14700HX bile F/P odaklı kötü ben tercih etmez beklerdim. 5060-5070 ekran kartı laptoplar haziran sonu temmuz'a doğru yavaştan çıkış yapar.

Zaten 4060 ekran kartli nitro 16 o civar hatta 41-45 falan satiliyor.