Windows 25H2 mi kullanıyorsun? Ekran kartını da güncelle.
Evet 25H2 kullanıyorum ama ekran kartını güncellemekle ne alakası var şimdiye kadar bir sıkıntı yoktu bir de en son Windows Update yaptım ben 6 gün önce bundan dolayı da olabilir mi?
Windows 25H2 mi kullanıyorsun? Ekran kartını da güncelle.
Kesin şundan diyemeyiz ekran kartı sürücüsünden yapabilir Uptade' yapabilir başka bir şeyden olabilir Siyah ekrana düşüyorsa en yaygın sebep ekran kartndan ı önce şunları dene amaEvet 25H2 kullanıyorum ama ekran kartını güncellemekle ne alakası var şimdiye kadar bir sıkıntı yoktu bir de en son Windows Update yaptım ben 6 gün önce bundan dolayı da olabilir mi?
Kesin şundan diyemeyiz ekran kartı sürücüsünden yapabilir Update' yapabilir başka bir şeyden olabilir Siyah ekrana düşüyorsa en yaygın sebep ekran kartndan ı önce şunları dene ama
CMD'yi Aç yönetici olarak
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
Bitince
SFC /scannow
Bitince yeniden başlat istem dosyalarını onaracak
Şu anki ekran kartının sürümünü not al. DDU programı ile temiz şekilde kaldır. Ekran kartının son sürümünü kur. Son sürüm kararlı çalışmazsa o sürüme dönersin. Bir daha olursa yap tabii.Yaptım hepsini peki bundan sonra tekrarlarsa ne olacak yaptım derken CMD komutlarını yaptım en son ekran kartı sürücü güncellemesi yapmadım
610.74 sürücü yüklüŞu anki ekran kartının sürümünü not al. DDU programı ile temiz şekilde kaldır. Ekran kartının son sürümünü kur. Son sürüm kararlı çalışmazsa o sürüme dönersin. Bir daha olursa yap tabii.
Şu anki ekran kartını sürümü not al DDU programı ile temiz şekilde kaldır Ekran kartını son sürüm kur Son sürüm kararlı çalışmazsa o sürüme dönersin Bir daha olursa yap tabii.
Windows bu çıkartır bu sorunları.610.74 sürücü yüklü
Ama şimdiye kadar yoktu ve hatta saatlerce oyun oynuyorum sıkıntı olmuyor
Diğer Windows bilgisayarlarımda sıkıntı yok ama acaba Chrome'dan kaynaklı hatta bugün Chrome güncelleme aldı yaptım
Aşama aşama gidersin işte umarım yapmaz bir daha Tarayıcı olacağı sanmıyorum.