Evet 25H2 kullanıyorum ama ekran kartını güncellemekle ne alakası var şimdiye kadar bir sıkıntı yoktu bir de en son Windows Update yaptım ben 6 gün önce bundan dolayı da olabilir mi?
Kesin şundan diyemeyiz ekran kartı sürücüsünden yapabilir Uptade' yapabilir başka bir şeyden olabilir Siyah ekrana düşüyorsa en yaygın sebep ekran kartndan ı önce şunları dene ama

Cmd'yi Aç yönetici olarak

DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Bitince

sfc /scannow

Bitince yeniden başlat istem dosyalarını onaracak

Kesin şundan diyemeyiz ekran kartı sürücüsünden yapabilir Update' yapabilir başka bir şeyden olabilir Siyah ekrana düşüyorsa en yaygın sebep ekran kartndan ı önce şunları dene ama

CMD'yi Aç yönetici olarak

DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Bitince

SFC /scannow

Bitince yeniden başlat istem dosyalarını onaracak

Yaptım hepsini peki bundan sonra tekrarlarsa ne olacak yaptım derken CMD komutlarını yaptım en son ekran kartı sürücü güncellemesi yapmadım

Yaptım hepsini peki bundan sonra tekrarlarsa ne olacak yaptım derken CMD komutlarını yaptım en son ekran kartı sürücü güncellemesi yapmadım
Şu anki ekran kartının sürümünü not al. DDU programı ile temiz şekilde kaldır. Ekran kartının son sürümünü kur. Son sürüm kararlı çalışmazsa o sürüme dönersin. Bir daha olursa yap tabii.

Şu anki ekran kartının sürümünü not al. DDU programı ile temiz şekilde kaldır. Ekran kartının son sürümünü kur. Son sürüm kararlı çalışmazsa o sürüme dönersin. Bir daha olursa yap tabii.
610.74 sürücü yüklü

Şu anki ekran kartını sürümü not al DDU programı ile temiz şekilde kaldır Ekran kartını son sürüm kur Son sürüm kararlı çalışmazsa o sürüme dönersin Bir daha olursa yap tabii.

Ama şimdiye kadar yoktu ve hatta saatlerce oyun oynuyorum sıkıntı olmuyor