Fan hızı kontrol edebiliyorsun ve klavye ışıklarının açılıp kapanmasını falan. Çok bir fark yaratmaz, sana kalmış.Cihaz çarşamba günü aldım ve Windows 10 yükledim. Peki NitroSense kurmalı mıyım? Gerek var mı?
Cihaz çarşamba günü aldım ve Windows 10 yükledim. Peki NitroSense kurmalı mıyım? Gerek var mı?
yine oyundayken fan sesi o kadar gelmiyorMutlaka kurmalısın onsuz o bilgisayarın islevlerini tam olarak kullanamazsin. Mesela fan ayarı yapıp oyunlari hic fan gurultusu olmadan oynayabilirsin.
birde ben hep intel işlemci kullandım ve dahili ekran kartı da inteldi ve intelin grafik sürücüsü vardı.Bu bilgisayarda amd işlemci var peki bunun grafik sürücüsü varmı
bende oyunlarda ekran kartını maksimum 64 derece gördüm işlemci sıcaklığı da maksimum 84 derece gördüm ama işlemci her zaman o sıcaklıkda çalışmıyor ortalama 75 derece civarlarında bu normal miAcer Nitro 5 serisi kullanıyorum PC de yüklü geldi. Kesinlikle her daim acik oluyor. Kendim ayar yapmadım otomatiğe aldım kendisi ayarlıyor ancak CPU ve gpu kullanımınin yanında ısı kontrolü de yapıyorum.
windows 10 için nitrosense yüklenir mi pekiBen oyuna gireceğim zaman o programdan dengeli moda alıyorum, normal kullanımda sessiz moda alıyorum. Windows'taki güç yönetim ayarları sanki işlemiyor gibi. NitroSense'den performans moduna alınca ise fanlar aşırı hızlı dönüyor ama dengeli mod ile performans farkı pek olmuyor ve dengelide fanlar normal dönüyor. Kısaca NitroSense programı her türlü işinize yarar. Mesela optimize ve tam şarj arasında da o programla geçiş yapılıyor.