Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 4000
Uyum sorunu yaratma ihtimali var. Sadece bu alacağınız 32 GB takılı olacak değil mi? Mevcut RAM'in SPD verisini paylaşır mısınız?
https://techolay.net/sosyal/indir/cpu-z.8/ sağ üstten indirebilirsin sonra RAM'in özelliklerini atarsan daha kolay olur.
Kostes
Uzman
https://techolay.net/sosyal/indir/cpu-z.8/ sağ üstten indirebilirsin sonra RAM'in özelliklerini atarsan daha kolay olur.
Dostum aslında direk elimdeki RAM'ı satıp 32 GB almayı düşünüyordum ileride bütçem daha iyi durumda olduğunda 64 GB yapıp ömürlük yatırım yapma peşindeyim. Ancak yine de atayım farklı fikirlere her zaman açığım.
.
Dosya Ekleri
Anladım mantıklı direk 32 yapman. Laptoplarda XMP'ya da EXPO var mı bilmiyorum ama elindeki RAM'e benzer hızda RAM seçtim. Marka olarak da pek fark yok bence işini her türlü görecektir.
Kostes
Uzman
Anladım mantıklı direk 32 yapman. Laptoplarda XMP'ya da EXPO var mı bilmiyorum ama elindeki RAM'e benzer hızda RAM seçtim. Marka olarak da pek fark yok bence işini her türlü görecektir.
6000 MHz yerine neden bunu seçtiniz?
Görseldeki ile aynı hızda. Ayrıca BIOS'a girip bakabilir misin XMP'ya da EXPO var mı ?
Kostes
Uzman
Görseldeki ile aynı hızda. Ayrıca BIOS'a girip bakabilir misin XMP'ya da EXPO var mı?
Eki Görüntüle 135830
Cihazınız için de olan RAM'ı çıkartmayı düşünüyorum hız uygunsa onu seçeceğim ondan sordum.
Anlamadım. Ama RAM'i çıkarıp SS atarsan tam emin olabiliriz.
Kostes
Uzman
Anlamadım. Ama RAM'i çıkarıp SS atarsan tam emin olabiliriz.
Şundan bahsediyorum. Cihaz içindeki RAM'ı satacağım yeni alacağım RAM'ı ona uygun almak zorunda kalmam mantıksız geliyor. Daha iyi bir RAM alacağım özellik olarak bilgisayara uygun olması yeterli.
Yeni konular
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-