GGoktasis

Uzman
Acer Nitro 5 AN515-43 laptop sahibiyim. Bugün formatla bilgisayarı Windows 11'e yükselttim fakat hoparlörler daha önce kullandığım gibi değil. Ses cızırtılı ve ince geliyor. Acer'in kendi sitesi üzerinden bulduğum tüm güncelleştirmeleri yaptım fakat sorun düzelmedi. Yüklü olan Waves MaxxAudio programını açtığımda ise ekte verdiğim görseldeki hatayı alıyorum (Ek-1). Windows Update kısmına da herhangi bir güncelleştirme gelmiyor. Tüm sürücüleri silip bilgisayarı yeniden başlattım yine faydası olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ayrıca aygıt yöneticisinde böyle görünüyor.

Adsız.webp

asdasdadsadas.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Acer Nitro 5 AN515-43 laptop sahibiyim. Bugün formatla bilgisayarı Windows 11'e yükselttim fakat hoparlörler daha önce kullandığım gibi değil. Ses cızırtılı ve ince geliyor. Acer'in kendi sitesi üzerinden bulduğum tüm güncelleştirmeleri yaptım fakat sorun düzelmedi. Yüklü olan waves maxxaudio programını açtığımda ise ekte verdiğim görseldeki hatayı alıyorum (ek-1). Windows Update kısmına da herhangi bir güncelleştirme gelmiyor. Tüm sürücüleri silip bilgisayarı yeniden başlattım yine faydası olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ayrıca aygıt yöneticisinde böyle görünüyor.

Eki Görüntüle 65595

Eki Görüntüle 65596

Hocam Acer'in driver için açtığı bir disk var oradaki autorunda Acer'in driverlari otomatik kurduğu program var oradan mı kurdunuz.