Makaleler
1
Yer
Üniversiteler, Dumlupınar Blv. 1/6 D:133, ODTÜ
Selamlar. Hem iş hem de oyun için kullandığım laptopumdaki 8 GB RAM artık yetersiz gelmeye başladı. Bu yüzden RAM yükseltmesi yapacağım. Halihazırda kullandığım RAM bilgilerim şöyle:

1762453399739.webp

1762453383290.webp

Laptopum Acer Nitro 5 AN515-58. 1 adet veya 2 adet 16 GB RAM düşünüyorum. Elimdekini de +8 olarak ekleyeceğim. 4 adet RAM slotum var. Bütçe harici diğer şeyleri sorabilirsiniz çünkü RAM fiyatlarına göre bütçe ayıracağım. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
2x16 alacaksan elindeki 2x4'u ekleme. Muhtemelen sorun yasarsin. Ustelik 32 GB ile 40 GB arasinda hicbir fark olmaz.

Acer'in bilgi sayfasinda RAM tipi olarak DDR4 gorunuyor. Senin attiginda ise DDR5. Intel islemcilerde iki RAM tipi de kullanilabiliyordu. Istersen RAM'in uzerindeki bilgiyi direkt oku. Karisiklik olmasin.

Acer sayfasi:

Son düzenleme:
2x16 alacaksan elindeki 2x4'u ekleme. Muhtemelen sorun yasarsin. Ustelik 32 GB ile 40 GB arasinda hicbir fark olmaz.

Acer'in bilgi sayfasinda RAM tipi olarak DDR4 gorunuyor. Senin attiginda ise DDR5. Intel islemcilerde iki RAM tipi de kullanilabiliyordu. Istersen RAM'in uzerindeki bilgiyi direkt oku. Karisiklik olmasin.

Acer sayfasi:
Merhaba, sizin attığınız modelle benim laptopumun modeli uyuşmuyor. Sizin attığınız model NH.QFLEY.002, benim laptopumun modeli NH.QLZEY.004

Ürün sayfası: https://www.acer.com/tr-tr/laptops/nitro/nitro-5/pdp/NH.QLZEY.004