Acer Nitro 5 AN515-58 laptopta USB portuna tak-çıkar yaparken diğer portlar sallanıyor

20951

Başarılı
Cihaz
Acer Nitro 5 AN515-58-52KA
Cihazın sol tarafında USB Ethernet ve jak girişi var. Ancak USB takarken veya çıkarırken diğer portlar ile birlikte portlar sallanıyor. İçinin açıldığı videolar var port kartı var anakarttan bağımsız. Video çektim ancak videoda telefon yüzünden pek anlaşılmıyor. Bu ileride bir sorun yaratır mı?

Bu cihazlarda USB soketlerinin bir kısmı anakarttan ayrı ufak bir kartta oluyor. O kartı sabitleyen vida veya perçinlerde kırık olabilir.

Bu cihazlarda USB soketlerinin bir kısmı anakarttan ayrı ufak bir kartta oluyor. O kartı sabitleyen vida veya perçinlerde kırık olabilir.

Orası zaten oynuyor. Bu hemen tamir gerektirecek bir şey mi? Daha 10 aylık laptop.

Teknik servise gönder SMS infocom ilgili sana yardım ederler.

Çok gıcık onlarda sıvı dökülmemiş cihaza sıvı temaslı CS diyorlar. Port bozuk diye gönderirim bana anakart fiyatı sunarlar yani dolandıcılar bence. Bunu işini çok iyi yapan bir bilgisayarcı tanıdığım var ona verirsem veririm. Hocam böyle idare eder mi 1 sene daha? Ya değiştiririm ya da bakım yaparım.

Ben gönderdiğimde hiçbir sorun yaşamadım arayıp durmadan sıkıştırırsan laptopun ulaşınca ulaşmadı falan diyorlar orada bekleyeceğim süre dolunca tüketici hakem heyetine başvuracağım vs şeklinde sıkıştırırsan yapıp veriyorlar ücretsiz.

Hocam ne varsa eskilerde var. Ben çok oyun oynamam Minecraft oynarım çok oynarsam. Eski bir laptopa çok iyi upgrade yapıp kullanmak bana yeterli. Daha sağlam en azından şimdiki cihazlar gerçekten sağlamık konusunda 5 para etmez.

İlk zamanlarda yoksa sonradan başladıysa dediğim gibi kırık vardır. Kart içeride fazla oynamıyorsa sorun olmaz, çok gözüne batarsa verirsin bir bilgisayarcıya yapıştırırlar.

İlk zamanlarda yoksa sonradan başladıysa dediğim gibi kırık vardır. Kart içeride fazla oynamıyorsa sorun olmaz, çok gözüne batarsa verirsin bir bilgisayarcıya yapıştırırlar.

Yani azicık ileri geri yapıyor çok değil. Hocam daha neredeyse sıfir laptop neden kirık olsun? Sadece 1 kere çantadayken düştü o kadar ki o da hafif. Bence vida gevşek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…