KS KS 2 20951 Başarılı Katılım 25 Nisan 2025 Mesajlar 247 Beğeniler 63 29 Ekim 2025 #11 Emrecngz dedi: Acer kasaları çok dandik. Genişletmek için tıkla... O kadar değil orta. Ben Monster'dan geçtim Monster vasattan daha kötüydü. Kasası yamuktu laptopun kutudan öyle çıktı.
Emrecngz dedi: Acer kasaları çok dandik. Genişletmek için tıkla... O kadar değil orta. Ben Monster'dan geçtim Monster vasattan daha kötüydü. Kasası yamuktu laptopun kutudan öyle çıktı.
Emrecngz 3 Üstün Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 1.029 Çözümler 6 Beğeniler 806 Yer Mersin 29 Ekim 2025 #12 20951 dedi: O kadar değil orta. Ben Monster'dan geçtim Monster vasattan daha kötüydü. Kasası yamuktu laptopun kutudan öyle çıktı. Genişletmek için tıkla... Bende de var nitro 5, mis gibi baktım ona rağmen menteşesi kırıldı.
20951 dedi: O kadar değil orta. Ben Monster'dan geçtim Monster vasattan daha kötüydü. Kasası yamuktu laptopun kutudan öyle çıktı. Genişletmek için tıkla... Bende de var nitro 5, mis gibi baktım ona rağmen menteşesi kırıldı.
KS KS 2 20951 Başarılı Katılım 25 Nisan 2025 Mesajlar 247 Beğeniler 63 29 Ekim 2025 #13 Emrecngz dedi: Bende de var Nitro 5, mis gibi baktım ona rağmen menteşesi kırıldı. Genişletmek için tıkla... Denk gelebiliyor. Benimki de biraz gevşek onları hep sıktıracağım vidaları.
Emrecngz dedi: Bende de var Nitro 5, mis gibi baktım ona rağmen menteşesi kırıldı. Genişletmek için tıkla... Denk gelebiliyor. Benimki de biraz gevşek onları hep sıktıracağım vidaları.