Acer Nitro 5 AN515-58 oyun testleri

7500 RPM biraz fazlaymış ama cihaz sorun çıkarmıyorsa en fazla hızlı tozlanır. İyi eğlenceler.

Evet tam bir toz canavarı ama hiç o değere kendi çıktığını görmedim.

7500 RPM hiçbir zaman kendi kendine calismiyor. Sen acarsan ancak. Dunyanin en soguk calidan gaming laptopu bu ve sessiz.

Hocam hiçbir zaman dersek iddialı olur, bakım vakti geçtiği zaman fazla ısınıp çıkabilir ama haricinde evet gerçekten öyle oyun oynarken bağırmıyor, güzel alet ben sevdim.

Oyundayken makul ses seviyesine çıkıyorsa çok iyi. Mesela bendeki cihaz 3900 RPM'de biraz gürültülü oluyor ama garip bir şekilde benim eski masaüstümden daha az rahatsız edici ses çıkartıyor.

7500 RPM hicbir zaman kendi kendine calismiyor. Sen acarsan ancak. Dunyanin en soguk calidan gaming laptobu bu ve sessiz.
Bendeki cihazda da custom fan eğrisinde hiçbir şekilde 3900 RPM'nin üstüne çıkmıyor. Normalde max devri 4500 RPM. Full moda aldığımda çıkıyor sadece. Auto modda da işlemci 100 derece olsa dahi 3000 RPM üstünü görmüyor.

Ya ben şey yaptım, mousepadimin üstüne koydum, arkasına da tam ortaya yeğenimden aldığım Monster flash belleğin dış kısmını koydum şu gamepad olan, oradan iyi bir hava girişi alıyor. Ben en yüksek fanı Forza 5 de gördüm, 4 5K bandına çıkıyor ama sadece hava sesi geliyor ve ben açıkçası bundan rahatsız olmuyorum ama başkası olabilir.

Bir de alette çok enteresan sorunlar keşfediyorum, köye gidip geldikten sonra uzun bir inceleme yazacağım orada çözümleri ile belirtirim. Hala çözemediğim tek sorun harici monitör takılı iken oyun oynarken yağ gibi kayıyor ama nedense harici her şeyde şahane şekilde takılıyor, harici monitörün kablosu takılı ama monitör kapalı ikende takılıyor aktif iken de, kabloyu çıkarır çıkarmaz ise düzeliyor çok enteresan. Az önce de prtsc tuşum çalışmıyordu, baktım ettim Windows 10 LTSC kullandığım için tuşa değer atamamış sanırım onu düzelttim, gerçi düz Windows 10 ve Windows 11'de de çalışmıyordu enteresan. Henüz çok kötü diyeceğim bir sorun ile karşılaşmadım, bakalım köye gidip geldiğim süre zarfında en ince ayrıntısına kadar hakim olurum büyük ihtimalle.

Tuneex'in yükseltmeli standından alın. Çok rahat edersiniz. Ben öyle kullanıyorum ve 1 senedir neredeyse masaüstü kullanıyormuşum gibi oldu cihaz.

Kablo takılıyken monitör kapalıysa görüntü iletimi tamamen kesilmiyor. Zaten harici monitörü kullanmadığınızda kablosunu çıkarın. Böylesi daha sağlıklı olacaktır.

Tuş sorunu çok büyük çoğunlukla cihazla alakalı değil. Tam da sizin yaptığınız gibi Windows'un ayarlarına gidip tuşa atama yapmanız gerekiyor. Windows'un hangi sürümü olduğu fark etmeksizin her format sonucunda ayarlıyorum. Bence Lightshot büyük kolaylık olsa da yerleşik ekran alıntısı çok iyi bir araç.

Windows 10 LTSC kullanmanız ise çok güzel bir detay. Benim cihazın Windows 10 sürücüleri olsaydı ben de kuracaktım ama Win 11 LTSC kurdum. Win 11 Pro 25H2'ye kıyasla çok daha rahat ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…