Yer
Aydın
Selam, ders çalışırken videoları laptoptan izliyorum ancak deli dehşet fan açıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Fanı yazılımsal olarak kapatma gibi bir şey yapılabilir mi? Gerçi sisteme zarar verebilir ama bilemiyorum.

1774523492425.webp

Görseldeki CoolBoost seçeneğini durmadan açıp kapatırken fan kapanıyor, yani biraz saçma bir şey oldu ama orada butona sürekli basıp spamladığında fan kapanıyor. Bir programla sürekli o tuşa basmasını sağlayacak bir şey yapılabilir mi acaba? Cidden rahatsız edici olmaya başladı.:(

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, ders çalışırken videoları laptoptan izliyorum ancak deli dehşet fan açıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Fanı yazılımsal olarak kapatma gibi bir şey yapılabilir mi? Gerçi sisteme zarar verebilir ama bilemiyorum.

Eki Görüntüle 235831

Görseldeki CoolBoost seçeneğini durmadan açıp kapatırken fan kapanıyor, yani biraz saçma bir şey oldu ama orada butona sürekli basıp spamladığında fan kapanıyor. Bir programla sürekli o tuşa basmasını sağlayacak bir şey yapılabilir mi acaba? Cidden rahatsız edici olmaya başladı.:(

Bilgisayari sessiz modda kullanip, Bir reklam engelleyici ile web sitesindeki reklamlari engelle. O soyguncu reklamlar islemciye acayip yuk olusturuyor. Bilgisayarini eger dogrudan masanin uzerinde kullaniyorsan arka tarafina bir ilac kutusu, kitap, silgi gibi bir şeyler koyup havaya kaldir. Bilgisayarin toz temizliklerini yap. Windows guc ayarlarindan islemcini %5 - %99 arasinda calisıcak sekilde ayarla. Ama sadece sessiz guc profili veya guc koruma modu adi neyse onun icin. Performans modu icin yaparsan islemcinin turbosu kapanir bu cok gereksiz bir sey.

Hocam daha önce temizletmedim laptopu 3 yıl oldu. Temizletmem düzeltir mi acaba bu durumu?
Temizlettir ama sana linkini attigim macunu kullanmak zorundasin. Laptoplara her macun olmaz baska bir sey alirsan zararli cikarsin bu sozumu ciddiye al.

Temizlettir ama sana linkini attigim macunu kullanmak zorundasin. Laptoplara her macun olmaz baska bir sey alirsan zararli cikarsin bu sozumu ciddiye al.

tamam hocam teşekkür ederim

Hocam kaç kullanımlık oluyor bu?

Tamam hocam teşekkür ederim

Hocam kaç kullanımlık oluyor bu?

2 veya 3 kere kullanabilirsin. Yani senin laptopunun hem ekran kartini hem islemcisini 2-3 kere yenileyebilirsin. Fiyatina takilma mecbursun bunu kullanmaya, laptoplara siradan macunlar olmuyor. Burada sana PTM 7950 tavsiye edenler olacaktir ikisi ayni şey sadece Türk markasi basili ustune.