Hocam oyunlarda ne kadar FPS alıyorsunuz?
Oyunlarda bugüne kadar oynadıklarımda en yüksek ayarda +60 üzeri sabit alıyorum yani 60 altı düşmüyor hiçbir şekilde.
Turboboost kendim kapattım biraz fps'lerde düşüş oldu ama sen elemezsen onu hiçbir şekilde sorun yaşamazsın oyun konusunda sağlam bir laptop.

Oyunlarda bugüne kadar oynadıklarımda en yüksek ayarda +60 üzeri sabit alıyorum yani 60 altı düşmüyor hiçbir şekilde.
Turbo Boost kendim kapattım biraz FPS'lerde düşüş oldu ama sen elemezsen onu hiçbir şekilde sorun yaşamazsın oyun konusunda sağlam bir laptop.

Hocam aynı cihazı ben de satın aldım, cihazda ısınma sorunu var mı? Fanlari vs çok sesli mi?

Hocam aynı cihazı ben de satın aldım, cihazda ısınma sorunu var mı? Fanlari vs çok sesli mi?
Fanları full çalıştırdığında tabii ki sesli fakat yük altında maksimum benim 4500 RPM çıkıyor ki o da çok ses değil bana göre.
Turbo Boost kapattığımdan beri ısınma konusunda biraz daha derecelerim düştü dediğim gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fanları Full çalıştırdığında tabii ki sesli fakat yük altında maksimum benim 4500 RPM çıkıyor ki o da çok ses değil bana göre.
Turbo Boost kapattığımdan beri ısınma konusunda biraz daha derecelerim düştü dediğim gibi.

Fanları Full çalıştırdığında tabii ki sesli fakat yük altında maksimum benim 4500 RPM çıkıyor ki o da çok ses değil bana göre.

Panelinde ışık sızması vs var mı? Turbo Boost açık iken GPU ve CPU ortalama kaç derece oluyordu.

Panelinde ışık sızması vs var mı? Turbo Boost açık iken GPU ve CPU ortalama kaç derece oluyordu.
Turboboost açıkken işlemci 80-90 ekran kartı 70-80 arası takılıyor fakat bunlar fanlar 2500-3500rpm de çalışırken ki değerleri fanları arttırırsan illaki düşecektir.
Panelinde ışık sızması yok parlaklık bazen az geliyor ama o kişisel olabilir, genel olarak ekranı kötü diyemem tam parasını hakkını veren bir ürün.