TMW

Deneyimli

RAM'i 8 GB ancak SSD'si 1 TB, en azından buradan telafi ediyor. 25-26k bütçede RTX 3050 dizüstü yerine bütçe artarsa tercih edilebilir. 2. RAM ileride takılabilir.

1741110603741.webp

İçinde kaç Mhz RAM var bilen var mı? İnternete bakım ama herhangi bir bilgi bulamadım, şu devirde bir laptopun özelliklerini bulmak bile çok zor. 😮‍💨

4800 MHz CL 40 RAM'e sahip. İleride de takmak adına markadan ziyade uyumlu olmasına önem verilerek herhangi bir RAM alınabilir bu değerde olan.
Çok sağ olun hocam, kuzenim 4 ay önce 28 bin'e almıştı ama artık oynadığı oyunlar RAM konusunda sıkıştırıyor ve teknik servisi aradığımızdaysa siz cihazı yollayın biz takarız diyorlar ama bilgisayarı görmeden RAM fiyatını söyleyemiyoruz dediler (sanki seri numarasını söyleyince hangi RAM lazım öğrenemiyorlar gibi) o yüzden kuzenim ben alıp kendim takayım dedi.

@Vilgefortz

RAM ve SSD ile alakalı önemli bir durum ortaya çıktı son zamanlarda. Kullanıcı kendi değiştirirse veya ekleme yaparsa cihaz garanti dışı kalabiliyor. RAM alınırsa ve servise yollanırsa ücretsiz değişebiliyor garanti kapsamında. Ürünün garantisi halen devam ediyorsa önemli bir husus.

@Vilgefortz

RAM ve SSD ile alakalı önemli bir durum ortaya çıktı son zamanlarda. Kullanıcı kendi değiştirirse veya ekleme yaparsa cihaz garanti dışı kalabiliyor. RAM alınırsa ve servise yollanırsa ücretsiz değişebiliyor garanti kapsamında. Ürünün garantisi halen devam ediyorsa önemli bir husus.
Hocam öyle ama servisle konuştuğumuzda kargo ücretini ödeyip yollayın, fiyatı onaylarsanız takarız dediler ama sorun altı üstü bir 8gb RAM için fiyat veremiyorlar, belki biz gönderdiğimizde 1000-1500 TL fiyat biçiceklerdir nereden bilebiliriz ve kargo ücretini de ödemiş oluyoruz.