RAM'i 8 GB ancak SSD'si 1 TB, en azından buradan telafi ediyor. 25-26k bütçede RTX 3050 dizüstü yerine bütçe artarsa tercih edilebilir. 2. RAM ileride takılabilir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Abi bi git ya. Ben 30 bin lira para bayildim 2 ay once. Mukemmel firsat bu arada.
Bu arada RTX 3050 olan versiyonu da indirime girmiş, süre sınırından ötürü konusu açılmıyor. Konusu açılabilir bir diğer ürün.Abi bi git ya. Ben 30 bin lira para bayildim 2 ay once. Mukemmel firsat bu arada.
İsimbulamajim
Üstün
Bu daha da iyiymiş.Bu arada RTX 3050 olan versiyonu da indirime girmiş, süre sınırından ötürü konusu açılmıyor. Konusu açılabilir bir ürün.
Eki Görüntüle 129932
Vilgefortz
Başarılı
İçinde kaç Mhz RAM var bilen var mı? İnternete bakım ama herhangi bir bilgi bulamadım, şu devirde bir laptopun özelliklerini bulmak bile çok zor. 
İçinde kaç Mhz RAM var bilen var mı? İnternete bakım ama herhangi bir bilgi bulamadım, şu devirde bir laptopun özelliklerini bulmak bile çok zor.![]()
4800 MHz CL 40 RAM'e sahip. İleride de takmak adına markadan ziyade uyumlu olmasına önem verilerek herhangi bir RAM alınabilir bu değerde olan.
Vilgefortz
Başarılı
Çok sağ olun hocam, kuzenim 4 ay önce 28 bin'e almıştı ama artık oynadığı oyunlar RAM konusunda sıkıştırıyor ve teknik servisi aradığımızdaysa siz cihazı yollayın biz takarız diyorlar ama bilgisayarı görmeden RAM fiyatını söyleyemiyoruz dediler (sanki seri numarasını söyleyince hangi RAM lazım öğrenemiyorlar gibi) o yüzden kuzenim ben alıp kendim takayım dedi.
4800 MHz CL 40 RAM'e sahip. İleride de takmak adına markadan ziyade uyumlu olmasına önem verilerek herhangi bir RAM alınabilir bu değerde olan.
@Vilgefortz
RAM ve SSD ile alakalı önemli bir durum ortaya çıktı son zamanlarda. Kullanıcı kendi değiştirirse veya ekleme yaparsa cihaz garanti dışı kalabiliyor. RAM alınırsa ve servise yollanırsa ücretsiz değişebiliyor garanti kapsamında. Ürünün garantisi halen devam ediyorsa önemli bir husus.
RAM ve SSD ile alakalı önemli bir durum ortaya çıktı son zamanlarda. Kullanıcı kendi değiştirirse veya ekleme yaparsa cihaz garanti dışı kalabiliyor. RAM alınırsa ve servise yollanırsa ücretsiz değişebiliyor garanti kapsamında. Ürünün garantisi halen devam ediyorsa önemli bir husus.
Vilgefortz
Başarılı
Hocam öyle ama servisle konuştuğumuzda kargo ücretini ödeyip yollayın, fiyatı onaylarsanız takarız dediler ama sorun altı üstü bir 8gb RAM için fiyat veremiyorlar, belki biz gönderdiğimizde 1000-1500 TL fiyat biçiceklerdir nereden bilebiliriz ve kargo ücretini de ödemiş oluyoruz.@Vilgefortz
Yeni konular
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-
-