Anladım. Peki senin aklında bir fiyat var mı? Yani aklında bir fiyat, belirledin mi?

Vallahi bilmiyorum hocam. Biraz düşününce laptop yerine masaüstünü satmaya karar verdim. Onda da 6700 XT ekran kartı var sarı siteye baktım biraz rahat 20K ediyor benim kasa. Onu satıp 9070 XT'li sistem almak istiyorum.

Vallahi bilmiyorum hocam. Biraz düşününce laptop yerine masaüstünü satmaya karar verdim. Onda da 6700 XT ekran kartı var sarı siteye baktım biraz rahat 20k ediyor benim kasa. Onu satıp 9070 XT'li sistem almak istiyorum.

Anladım. Peki laptopun bir sorunu var mı? Yoksa aldığın gibi mi? Bakımı, şunu, bunu vesaire. Yani hasarlı yeri var mı? Örneğin klavyenin "D" tuşu çalışmaması gibi. Ya da klavyeden "W" tuşu silinmiş olması, gibi. Bu tarz şeyler.

Anladım. Peki laptopun bir sorunu var mı? Yoksa aldığın gibi mi? Bakımı, şunu, bunu vesaire. Yani hasarlı yeri var mı? Örneğin klavyenin "D" tuşu çalışmaması gibi. Ya da klavyeden "W" tuşu silinmiş olması, gibi. Bu tarz şeyler.

Hiçbir kusuru yok hocam sadece bilgisayarcıda içi açıldı SSD RAM eklendi.

Hiçbir kusuru yok hocam sadece bilgisayarcıda içi açıldı SSD RAM eklendi.
Garantisi, bitmiştir o zaman.

Yani, 2.el piyasasına bakmanız gerekiyor. Ona göre fiyat belirleyebilirsiniz. 2.el sitelerine göz atabilirsiniz. Dediğiniz gibi, kusuru da yokmuş. İlk alındığı gibiyse, hiçbir sorunu kusuru yok ise, her şeyi ilk alındığı gibiyse, tertemizse güzel.

2.5 SATA kısmı var mı?

29-30K'dan alıcı bulabilirsiniz merkezi bir şehirde yaşıyorsanız. Eğer zamanim var derseniz falan 32'den koyarsınız pazarlıkla 30'a bırakırsınız talep olmadıkça düşersiniz min 28K'ya falan gider.