Cihazı Kasım'ın 19. gününde aldım. Neredeyse 1 yıl. Ancak şu an aşırı ısınıyor. Cihazı açtığım zaman, normal shadersız Minecraft açıyorum ama 2 Dk'da 85 derece. Ama özellikle CPU. Kendi servisine vermek istemiyorum çok şikayet var. Yani iyi bir bilgisayarcıda bu riski göze alacağım. Bakıma gidene kadar nasıl idare edebilirim?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 1
O modelin termal macunu iyi değil. PTM ve ya kaliteli termal macun yenilemesi yaparsanız korkunç soğuk oluyor.
O modelin termal macunu iyi değil. PTM veya kaliteli termal macun yenilemesi yaparsanız korkunç soğuk oluyor.
Thermal Grizzly sürdürmek istiyorum. Bir de altına soğutucu alacağım.
Benim şu anki sorunum bakıma kadar nasıl idare edeceğim? Laptop kendini kapatıyor.
- Makaleler
- 1
PTM yaparsanız daha iyi bir sonuç alırsınız bence ama termal macun yenilemeside ilaç gibi olur.Thermal Grizzly sürdürmek istiyorum. Bir de altına soğutucu alacağım.
Benim şu anki sorunum bakıma kadar nasıl idare edeceğim? Laptop kendini kapatıyor.
Oyuna girincemi yoksa normal açılınca mı?
Thermal Grizzly sürdürmek istiyorum. Bir de altına soğutucu alacağım.
Termal macunlar hızlı pump out yapıyor PTM almanız daha sağlıklı olacaktır.
Honeywell ptm7950 0.2mm 8.5w/mk cpu ve gpu yüksek performanslı cihazlar için yüksek termal İletkenlik faz değişimi silikon ped
Honeywell ptm7950 faz değiştiren termal ped, bilgisayar cpu ve gpu'leri için tasarlanmıştır, değişimli silikon yağı macun ped yama malzemesi içerir, cihazın soğutmasını artırır, performansı artırır. - Bal kuyusu Ptm7950, Honeywell Thermal Paste, Honeywell Ptm7950 - 20*30*0.2mm tek parça halinde...
www.ebuy7.com
PTM yaparsanız daha iyi bir sonuç alırsınız bence ama termal macun yenilemeside ilaç gibi olur.
Oyuna girincemi yoksa normal açılınca mı?
Oyuna girip, 1 saat aralıksız oynadığımda kapatıyor. Bir de throttle yapıyor sürekli zevk alamıyorum.
- Makaleler
- 1
Termal macun ve ısınma yüzünden işte. PTM yaparsanız hem buz gibi olur hem de throttle/pump out/kapanma gibi sorunlar yaşamazsınız.Oyuna girip, 1 saat aralıksız oynadığımda kapatıyor. Bir de throttle yapıyor sürekli zevk alamıyorum.
Termal macun ve ısınma yüzünden işte. PTM yaparsanız hem buz gibi olur hem de throttle/pump out/kapanma gibi sorunlar yaşamazsınız.
Nereden getirebilirim o pedi? Ama içini ben açıp yapamam kendime güvenmiyorum.
- Makaleler
- 1
Nereden getirebilirim o pedi? Ama içini ben açıp yapamam kendime güvenmiyorum.
Basit çok kasmanıza gerek yok. YouTube'dan izlersiniz en kötü. Ama söyliyeyim PTM'i kendiniz yaparsanız garantiden çıkar laptop.
Honeywell ptm7950 0.2mm 8.5w/mk cpu ve gpu yüksek performanslı cihazlar için yüksek termal İletkenlik faz değişimi silikon ped
Honeywell ptm7950 faz değiştiren termal ped, bilgisayar cpu ve gpu'leri için tasarlanmıştır, değişimli silikon yağı macun ped yama malzemesi içerir, cihazın soğutmasını artırır, performansı artırır. - Bal kuyusu Ptm7950, Honeywell Thermal Paste, Honeywell Ptm7950 - 20*30*0.2mm tek parça halinde...
www.ebuy7.com
İyi indirime girmiş. Alabilirsiniz.