KS KS 2 24409 Becerikli Katılım 21 Temmuz 2025 Mesajlar 137 Çözümler 1 Beğeniler 31 6 Ağustos 2025 #11 8898 dedi: Aynı laptopa bakım yapmıştım arkadaşımda mevcuttu oda çok memnun değildi 3050 vardı onda değiştireceğini söylemişti. Genişletmek için tıkla... Hocam Acer çöp zaten hiç sevmem ihtiyacım olduğu için kullanıyorum yoksa çekip bende ROG laptop alırdım yani.
8898 dedi: Aynı laptopa bakım yapmıştım arkadaşımda mevcuttu oda çok memnun değildi 3050 vardı onda değiştireceğini söylemişti. Genişletmek için tıkla... Hocam Acer çöp zaten hiç sevmem ihtiyacım olduğu için kullanıyorum yoksa çekip bende ROG laptop alırdım yani.
8 8898 Üstün Açılış Hamlesi Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 3.864 Çözümler 52 Beğeniler 2.393 6 Ağustos 2025 #12 24409 dedi: Hocam Acer çöp zaten hiç sevmem ihtiyacım olduğu için kullanıyorum yoksa çekip bende ROG laptop alırdım yani. Genişletmek için tıkla... Her firma hatalı üretir direkt ROG en iyisi diyemem araştırmak gerekiyor markaları. Aynı özelliği MSI sunar ASUS sunar ama MSI daha ucuzdur ve daha soğuk çalışır sırf marka diye ASUS almazdım F/P tarafına yönelmek gerekiyor zengin değilseniz.
24409 dedi: Hocam Acer çöp zaten hiç sevmem ihtiyacım olduğu için kullanıyorum yoksa çekip bende ROG laptop alırdım yani. Genişletmek için tıkla... Her firma hatalı üretir direkt ROG en iyisi diyemem araştırmak gerekiyor markaları. Aynı özelliği MSI sunar ASUS sunar ama MSI daha ucuzdur ve daha soğuk çalışır sırf marka diye ASUS almazdım F/P tarafına yönelmek gerekiyor zengin değilseniz.