Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
BIOS'a girin ve Load Setup Defaults deyin. Save & Exit > Yes. BIOS sıfırlandı.

Eğer doğrudan Load Setup Defaults ayarı yoksa içinde Default olan seçeneği seçin. Default, varsayılan demek (tam olarak varsayılan demek değil ama ülkemizde o manada kullanılıyor).
BIOS'a girin ve Load Setup Defaults deyin. Save & Exit > Yes. BIOS sıfırlandı.

Eğer doğrudan Load Setup Defaults ayarı yoksa içinde Default olan seçeneği seçin. Default, varsayılan demek (tam olarak varsayılan demek değil ama ülkemizde o manada kullanılıyor).

Çözüm
BIOS'a girin ve load setup defaults deyin. Save & exit > yes. BIOS sıfırlandı.

BIOS'a giremiyorum. Onu nasıl halledebiliriz?

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS'a girin ve load setup defaults deyin. Save & exit > yes. BIOS sıfırlandı.

Hocam Acer Nitro 5'lerde nasıl oluyor? Default yaptım hala sürümü aynı ben fabrikasyon ayarına döndürmek istiyorum veya laptopta BIOS kablosunu söküp aç/kapa tuşuna basılı mı tutayımm?