ltcolbaron41 52

Başarılı
Güncelleme yaparken yarıda kesildi bu şekilde hata alıyorum.

Gemini ve chatcpt ile çözmeyi denedim de sonuç alamadım. Aynı durumla karşılaşan oldu mu?

Secure Boot'u disable yapıyorum bu sefer de BitLocker'a atıyor BitLocker kodum yok internetsiz kurulum yapmıştım.

IMG-20260718-WA0040.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncelleme yaparken yarıda kesildi bu şekilde hata alıyorum.

Gemini ve chatcpt ile çözmeyi denedim de sonuç alamadım. Aynı durumla karşılaşan oldu mu?

Secure Boot'u disable yapıyorum bu sefer de BitLocker'a atıyor BitLocker kodum yok internetsiz kurulum yapmıştım.

Eki Görüntüle 266795

BIOS'a girin Secure Boot keyleri olacaktır key yazın çıkar oradan keyleri sıfırlayıp deneyin.

Nereye yazacagim key hocam tam olaeak anlamayadim.

Secure Boot menüsünde, açıp kapattığın ayar ile aynı sayfada, clear Secure Boot keys ya da restore factory keys benzeri gibi menü olmalı, o yazıya tıklayınca işlem tamamlanıyor, bir de laptopu şarja takın, şarjda takılıyken yapın işlemleri.

Erase all Secure Boot settings kısmı mi?

Secure Boot mode kısmını customa alın, restore Secure Boot to menüsündeki factory ile devam edin.

Secure Boot menüsünde, açıp kapattığın ayar ile aynı sayfada, clear Secure Boot keys ya da restore factory keys benzeri gibi menü olmalı, o yazıya tıklayınca işlem tamamlanıyor, bir de laptopu şarja takın, şarjda takılıyken yapın işlemleri.

Secure Boot mode kısmını customa alın, restore Secure Boot to menüsündeki factory ile devam edin.

Deneyeceğim hocam

Custom modu key sıfırlamak için kullanılır, key sıfırlama yazısına tıklayınca sıfırlanıyor, işlemden sonra standart moda geri alın.
İnşallah olur hocam eve gidince deneyeceğim formatlamak istemiyorum verilerim varken.

Secure bot enable iken mi yapacahim bunu disable iken mi