Acer Predator Helios laptop bakım için servise gönderilmeli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkay.yldrm0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 39
Merhaba arkadaşlar, Acer Predator Helios Neo 16 cihazımı Kasım 2024'te aldım ve hiç bakım yaptırmadım. Şimdi ise ücretsiz bakım ve macun bakımı yaptıklarını belirtti servis, ben de garantisi önümüzdeki ay dolmadan göndereyim diyorum ama ikilemdeyim. Sizce güvenip göndermeli miyim, yoksa yerel bir serviste bakım mı yaptırmalıyım?

Gönderin, bakım zamanı fazlasıyla gelmiş zaten. Garantiye göndermek daha iyi ve güvenlidir.
Cihazımda işlemcide sıvı metal,ekran kartında normal macun var diye biliyorum ilk aldığımda bi 4 5 ay kullanmadım cihazi ama ondan sonra nerdeysde hergün kullandım bakımdan sonra bariz bir düşüş olur değil mi sıcaklıklarda? Ekran kartı %99 yüklerde 83 82 derecelerde şuan.

Sıvı metal varsa gönder tabi ama tavsiyem sıvı metali temizletip kaliteli bir macun veya ped kullanmak ve elinden geliyorsa bakımları periyodik olarak kendin yapman.

Çok düşmesini bekleme, gayet optimal seviyede sıcaklıklar tam yükte ise.

Bilmiyorum, o durumu servisle görüşüp belki yaptırtabilirim. Yaşadığım şehirdeki yerel servisteki bir abi PTM uygulayalım demişti.

Yani BF6, FH6 gibi oyunlarda yükte oluyor sanırsam, oradaki sıcaklıklar 84-83 dereceler dolaşıyor. Fanlar 4000 RPM.

Son düzenleyen: Moderatör:
bariz bir düşüş olur değil mi sıcaklıklarda?
Tabi ki yaşar. Ama 10-15 derece değil de 4-5 derece düşerse düşer. İllaki tozlanmıştır ve içerisindeki sıvı metalin ömrü dolmuştur. Sıvı metal olduğu için özellikle Acer servisine verin zaten. Sıvı metalin şakası olmaz.

Peki, teşekkürler. Kargoda bir sıkıntı yaşar mıyım? En büyük korkum o cihazı sağlam gönderip tam tersi almak istemiyorum.

Cihazı nereden satın aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…