Çözüldü Acer Predator Helios Neo 16 çok ısınıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
@Andrea Kimi Antonelli, cihaz 97 dereceyken 102 watt görmüş. Bu da soğutmada herhangi bir problem yok demek. 100W üstüne çıkabilen sayılı modellerden birisi zaten. Problem daha çok yazılımsal gibi. PL1, PL2 muhabbeti yani. ThrottleStop kurun, PL1 değerine 50W, PL2 değerine 70W verin o şekilde kullanın. Rehber bırakıyorum. Tabii ki sıcaklıklara denk olacak şekilde optimum ayarı siz belirleyeceksiniz. Mesela benim CPU modelim DB ile 57W çekebiliyor ancak ben 45W üstüne çıkmasını engelliyorum. 45W değerindeyken hem tam performans alabiliyorum hem de Render ile işim yok.

Hocam bütün oyunlarda mı böyle?

Genel olarak evet daha çok arttığıda oluyor ki artıyor genelde şu an boşta 70 derece o da soğutmayı fulledim onun harici genelde 82 civarı takılıyor boştayken.

Genel olarak evet daha çok arttığıda oluyor ki artıyor genelde şu an boşta 70 derece o da soğutmayı fulledim onun harici genelde 82 civarı takılıyor boştayken.
Bakımda bir şey olmuş olabilir mi; blok tam oturmamıştır, sıvı metal akmıştır, kalitesiz termal macun vb.

Ne alaka diye sormayın. Klimayı sadece soğutma modunda mı çalıştıyorsunuz? Nem alma moduyla biraz çalıştırabilir misiniz? Cihaz nemden etkileniyor da olabilir. (Ciddiyim.)

Ne alaka diye sormayın. klimayı sadece soğutma modunda mı çalıştıyorsunuz? Nem alma moduyla biraz çalıştırabilir misiniz? Cihaz nemden etkileniyor da olabilir. (ciddiyim.)

Nem modu yok bildiğim kadarıyla biraz eski cihaz fakat şu an aktif olarak oda sıcıklığı 23 derece odadaki nem de ytüzde 44 şeklinde.

@Andrea Kimi Antonelli, beklediğim sayfa burası değil, "Sensörler" sayfasının görüntüsünü atar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…