Acer Predator Helios Neo 16 sıcaklık değerleri nasıl?

Düşündükçe takıntı olur, keyfine bak Rik.

Sicakliklari dusunme kardesim kapat o gostergeyi laptopun keyfini cikartmaya bak.

Hocam internet problemini çözdüm. Yani araya araya buldum Razer DeathAdder V3 Pro kullanıyorum onun USB adaptörü yüzünden oluyormuş fareyi kabloluya çevirince sorunlar düzeldi 2 Mbit olan download hızım 25 Mbit'e çıktı.

Düşündükçe takıntı olur, keyfine bak rik.

Teşekkür ederim hocam. Yani cihazda bir sorun yok diyelim o zaman sorun yaşayan kısımda değiliz gibi

Yok ya, sanmıyorum. Elektronik biraz şans işi ama bir problem göremiyorum senin makinede. İlk zamanlar ben de üstüne titriyordum laptopumun fakat sonradan ver yansın.

İyi değerler hocam anormal bir değer yok hayırlı olsun tekrardan. Sıcaklık zımbırtısını biraz denedikten sonra kapatın takıntı yapıyor.

İyi değerler hocam anormal bir değer yok hayırlı olsun tekrardan. Sıcaklık zımbırtısını biraz denedikten sonra kapatın takıntı yapıyor.

Teşekkür ederim hocam. Ben zaten anlamazdım bile bunlardan. Sırf laptopta kötü yorumlar var diye baktım açmam zaten kolay kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…