Çözüldü Acer TravelMate P14 Wi-Fi bağlantı sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ukmawxu

Gelişen
Arkadaşlar, zincir kahvecilerde ve belediyenin ücretsiz Wi-Fi ağlarına bağlanırken sorun var.

Telefonuma ve evdeki Wi-Fi'ye bağlanırken sorun yok. Free ağlara bağlanmak uzun sürede bağlandıktan sonra da hiçbir şekilde sayfa açılmıyor. Bilgisayarım Acer TravelMate P14.

Çözüm

Rastgele donanım adresleri kapalı ama bağlantı yine kurulamıyor.

Defalarca Gemini ve ChatGPT ile sorunu çözmeye uğraştım, olmadı. Format attım, sorun kalmadı.
Hocam o hata değil. Öyle bir görev yok. Arkadaş galiba yanlış yazmış.

Yanlış yazmadım. Windows 11 Home ve LTSC sürümlerinde öyle bir ayar bulunmuyor, ihtimalleri düşüneceğinize sorabilirdiniz.

@ukmawxu, Windows 11 Home kullandığınızdan kaynaklanıyor problem. LTSC sürüm olmadığını Copilot ikonundan yola çıkarak eledim.

Wi-Fi kart driverini güncellemeyi denediniz mi? Çünkü cihazın içerisindeki Wi-Fi kartı çokta eski bir model değil. Eğer Wi-Fi kart driver güncellemesi de çözmüyorsa farklı yöntemler deneyebiliriz.

Şimdi, farklı bir çözüm yoluna başvuruyoruz. Ayarlar > Ağ ve İnternet > Wi-Fi bölümüne gidin. Rastgele Donanım Adresleri seçeneğini Kapalı hale getirin o şekilde deneyin.

Pardon hocam.

Rastgele donanım adresleri kapalı ama bağlantı yine kurulamıyor.

Defalarca Gemini ve ChatGPT ile sorunu çözmeye uğraştım, olmadı. Format attım, sorun kalmadı.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…