Geraltın kılıcı
Üstün
Sizce en iyisi hangisi?
AMD için AMDGPU. Nvidia için kapalı kaynak.
Hangi masaustu ortamini ve ya pencere yoneticisini kullanacaksiniz? Wayland pencere yoneticilerinden kullanacaksaniz "nvidia-open-dkms" öneriyorum. KDE veya GNOME vb kullanacaksaniz "nvidia-dkms" paketi kullanin.
Hangi masaustu ortamini veya pencere yoneticisini kullanacaksiniz? Wayland pencere yoneticilerinden kullanacaksaniz "NVIDIA-open-dkms" öneriyorum. KDE veya GNOME vb kullanacaksaniz "NVIDIA-dkms" paketi kullanin.
Arch'da dkms paketi onemli cunku kernele, drivera guncelleme geldikce uyum yasama sorununu otomatik hallediyor
Hocam ben kapali kaynak kurdum. Bu soruyu kendim için sormadım. Bu arada Linux'ta FG nasıl açabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim![]()
Galiba hala gelmemis. Modlar var ya da FSR kullanin diyenler var. Tam emin degilim
Ben hiç denemedim hocam bilgim yok, ne desem boşa sallama olur. Bence reddit'den yardim almaniz daha iyi olur.Hocam bu FSR modları Windows'ta olduğu gibi mi çalışıyor?
Galiba hala gelmemis. Modlar var ya da FSR kullanin diyenler var. Tam emin degilim