Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
Az bi' şey verdikleri kitaba bak. Ondan sonra çıkmış soruları çöz.
Benim zamanımda kitap veriyorlardı ve ücret almıyorlardı. Tabii kayıt parası falan var ama yüksek meblağ değildi.Ayrıca kitap vermiyorlar, PDF şeklinde indiriyorsun.
Artık vermiyorlar, bizde sormuştuk. İnternetten indireceksiniz dediler.Benim zamanımda kitap veriyorlardı ve ücret almıyorlardı. Tabii kayıt parası falan var ama yüksek meblağ değildi.
Yks yönelik mi çalışacaksın ?Yakında açık liseye başlayacağım. Yavaştan ısınmaya başlamak istiyorum. Hangi konuları, hangi dersleri çalışmaya başlayayım? Şimdiden teşekkürler.
Yakında açık liseye başlayacağım. Yavaştan ısınmaya başlamak istiyorum. Hangi konuları, hangi dersleri çalışmaya başlayayım? Şimdiden teşekkürler.
Bu arada 17 yaşında olmadığın sürece 3. dönem sınavlarına giremiyorsun, onu da söyleyeyim. Benim gibi boşuna halk eğitime gitme
Ucuza bir fotokopi çeken bir yer bulmak lazım.Artık vermiyorlar, bizde sormuştuk. İnternetten indireceksiniz dediler.
evrenim
Becerikli
- Makaleler
- 1
Evet.
Ben 15 yaşındayım. Gideceğim ve bir şekilde şu liseyi bitireceğim. Kurallar olmasaydı daha farklı söylerdim.Bu arada 17 yaşında olmadığın sürece 3. dönem sınavlarına giremiyorsun, onu da söyleyeyim. Benim gibi boşuna halk eğitime gitme![]()
Son sene uyku düzenin olmazsa bittin. Sayısal çalışacaksan ve önceden temel atmazsan her şey zorlaşır.Evet.
Ben 15 yaşındayım. Gideceğim ve bir şekilde şu liseyi bitireceğim. Kurallar olmasaydı daha farklı söylerdim.