evrenim Becerikli Katılım 9 Mart 2025 Mesajlar 139 Makaleler 1 Beğeniler 122 8 Mayıs 2025 #1 Yakında açık liseye başlayacağım. Yavaştan ısınmaya başlamak istiyorum. Hangi konuları, hangi dersleri çalışmaya başlayayım? Şimdiden teşekkürler.
Yakında açık liseye başlayacağım. Yavaştan ısınmaya başlamak istiyorum. Hangi konuları, hangi dersleri çalışmaya başlayayım? Şimdiden teşekkürler.
Morthunel Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.016 Çözümler 1 Beğeniler 854 8 Mayıs 2025 #2 Az bi' şey verdikleri kitaba bak. Ondan sonra çıkmış soruları çöz.
Helox Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.109 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.427 Yer Tensura 8 Mayıs 2025 #3 O kadar da ders çalışmana gerek yok. Ben dümdüz girip Max 34 kredi alabildiğim sınavdan 28 kredi alıyorum. Ayrıca kitap vermiyorlar, PDF şeklinde indiriyorsun.
O kadar da ders çalışmana gerek yok. Ben dümdüz girip Max 34 kredi alabildiğim sınavdan 28 kredi alıyorum. Ayrıca kitap vermiyorlar, PDF şeklinde indiriyorsun.
Morthunel Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.016 Çözümler 1 Beğeniler 854 8 Mayıs 2025 #4 Helox dedi: Ayrıca kitap vermiyorlar, PDF şeklinde indiriyorsun. Genişletmek için tıkla... Benim zamanımda kitap veriyorlardı ve ücret almıyorlardı. Tabii kayıt parası falan var ama yüksek meblağ değildi.
Helox dedi: Ayrıca kitap vermiyorlar, PDF şeklinde indiriyorsun. Genişletmek için tıkla... Benim zamanımda kitap veriyorlardı ve ücret almıyorlardı. Tabii kayıt parası falan var ama yüksek meblağ değildi.
Helox Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.109 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.427 Yer Tensura 8 Mayıs 2025 #5 Morthunel dedi: Benim zamanımda kitap veriyorlardı ve ücret almıyorlardı. Tabii kayıt parası falan var ama yüksek meblağ değildi. Genişletmek için tıkla... Artık vermiyorlar, bizde sormuştuk. İnternetten indireceksiniz dediler.
Morthunel dedi: Benim zamanımda kitap veriyorlardı ve ücret almıyorlardı. Tabii kayıt parası falan var ama yüksek meblağ değildi. Genişletmek için tıkla... Artık vermiyorlar, bizde sormuştuk. İnternetten indireceksiniz dediler.
Theafricanus Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.031 Çözümler 3 Beğeniler 1.884 8 Mayıs 2025 #6 evrenim dedi: Yakında açık liseye başlayacağım. Yavaştan ısınmaya başlamak istiyorum. Hangi konuları, hangi dersleri çalışmaya başlayayım? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yks yönelik mi çalışacaksın ?
evrenim dedi: Yakında açık liseye başlayacağım. Yavaştan ısınmaya başlamak istiyorum. Hangi konuları, hangi dersleri çalışmaya başlayayım? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yks yönelik mi çalışacaksın ?
Helox Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.109 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.427 Yer Tensura 8 Mayıs 2025 #7 evrenim dedi: Yakında açık liseye başlayacağım. Yavaştan ısınmaya başlamak istiyorum. Hangi konuları, hangi dersleri çalışmaya başlayayım? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu arada 17 yaşında olmadığın sürece 3. dönem sınavlarına giremiyorsun, onu da söyleyeyim. Benim gibi boşuna halk eğitime gitme
evrenim dedi: Yakında açık liseye başlayacağım. Yavaştan ısınmaya başlamak istiyorum. Hangi konuları, hangi dersleri çalışmaya başlayayım? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu arada 17 yaşında olmadığın sürece 3. dönem sınavlarına giremiyorsun, onu da söyleyeyim. Benim gibi boşuna halk eğitime gitme
Morthunel Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.016 Çözümler 1 Beğeniler 854 8 Mayıs 2025 #8 Helox dedi: Artık vermiyorlar, bizde sormuştuk. İnternetten indireceksiniz dediler. Genişletmek için tıkla... Ucuza bir fotokopi çeken bir yer bulmak lazım.
Helox dedi: Artık vermiyorlar, bizde sormuştuk. İnternetten indireceksiniz dediler. Genişletmek için tıkla... Ucuza bir fotokopi çeken bir yer bulmak lazım.
KS KS evrenim Becerikli Katılım 9 Mart 2025 Mesajlar 139 Makaleler 1 Beğeniler 122 9 Mayıs 2025 #9 Theafricanus dedi: Yks yönelik mi çalışacaksın ? Genişletmek için tıkla... Evet. Helox dedi: Bu arada 17 yaşında olmadığın sürece 3. dönem sınavlarına giremiyorsun, onu da söyleyeyim. Benim gibi boşuna halk eğitime gitme Genişletmek için tıkla... Ben 15 yaşındayım. Gideceğim ve bir şekilde şu liseyi bitireceğim. Kurallar olmasaydı daha farklı söylerdim.
Theafricanus dedi: Yks yönelik mi çalışacaksın ? Genişletmek için tıkla... Evet. Helox dedi: Bu arada 17 yaşında olmadığın sürece 3. dönem sınavlarına giremiyorsun, onu da söyleyeyim. Benim gibi boşuna halk eğitime gitme Genişletmek için tıkla... Ben 15 yaşındayım. Gideceğim ve bir şekilde şu liseyi bitireceğim. Kurallar olmasaydı daha farklı söylerdim.
Theafricanus Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.031 Çözümler 3 Beğeniler 1.884 9 Mayıs 2025 #10 evrenim dedi: Evet. Ben 15 yaşındayım. Gideceğim ve bir şekilde şu liseyi bitireceğim. Kurallar olmasaydı daha farklı söylerdim. Genişletmek için tıkla... Son sene uyku düzenin olmazsa bittin. Sayısal çalışacaksan ve önceden temel atmazsan her şey zorlaşır.
evrenim dedi: Evet. Ben 15 yaşındayım. Gideceğim ve bir şekilde şu liseyi bitireceğim. Kurallar olmasaydı daha farklı söylerdim. Genişletmek için tıkla... Son sene uyku düzenin olmazsa bittin. Sayısal çalışacaksan ve önceden temel atmazsan her şey zorlaşır.