Bu konular bayağı fazlalaştı son dönemlerde. Şu anda 10. sınıfım, 9'dayken çok istiyordum geçmeyi fakat aileme gösterebileceğim elle tutulacak net bir sebep yoktu.11. sınıfta alan seçerken ben dil seçeceğim fakat dil sınıfında 3-4 kişi var. Benim senemde daha da az olacak gibi. Sınıfta 3 kişi varken ben niye her gün okula gidip 4'e kadar orada bekliyorum o bana saçma geliyor. Bu yüzden alan seçince açığa gelmeyi düşünüyorum. Detaylı bilgi verirseniz mutlu olurum, gerçekten geçiliyor mu kolaylıkla?
Detaylar
Kim cevapladı?Dil bölümünü tercih edenler 10 kişinin altındaysa dil sınıfı açılmaz.Sınıfta 3 kişi varken ben niye her gün okula gidip 4'e kadar orada bekliyorum o bana saçma geliyor.
Yanlış biliyorsunuz o zaman.Sınıfta 3 kişiler.Dil bölümünü tercih edenler 10 kişinin altındaysa dil sınıfı açılmaz.
Bu konular bayağı fazlalaştı son dönemlerde. Şu anda 10. sınıfım, 9'dayken çok istiyordum geçmeyi fakat aileme gösterebileceğim elle tutulacak net bir sebep yoktu.11. sınıfta alan seçerken ben dil seçeceğim fakat dil sınıfında 3-4 kişi var. Benim senemde daha da az olacak gibi. Sınıfta 3 kişi varken ben niye her gün okula gidip 4'e kadar orada bekliyorum o bana saçma geliyor. Bu yüzden alan seçince açığa gelmeyi düşünüyorum. Detaylı bilgi verirseniz mutlu olurum, gerçekten geçiliyor mu kolaylıkla?
Vallahi benim arkadaşlarım Süleyman'cı kurslarına gidip geçiyorlardı nasıl yapıyorlardı bilemem.
Lisede hafızlık diye bir bölüm mü var?
Üstad nasıl okuyorsunuz anlamıyorum.Açık liseye geçiş şartlarında hafızlık ile geçiş de var.
- Makaleler
- 17
Bizim okulda da bu sene 10 kişi olduk diye ucundan dil sınıfı açıldı, eğer 9 kişi bile olsaydık dil sınıfı açılmayacaktı.
Dostum 3 kişi dil sınıfı bizde.Sizin okulu bilmem bizim okulda böyle.Bizim okulda da bu sene 10 kişi olduk diye ucundan dil sınıfı açıldı, eğer 9 kişi bile olsaydık dil sınıfı açılmayacaktı.