Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 50
"Herkes üniversite mezunu olmak zorunda değil" düşüncesinin zıttını düşünen bir ülkede olmamızdan ötürü dümenden de olsa CV'de yer alsın diye herhangi bir insanın bile başvurduğu üniversite türü.
AÖF Yönetim Bilişim Sistemleri okuyorum. Verilen materyaller ve dersler güzel gibi ama sınavlar kolay olduğu ve geçme notu düşük olduğu için iş senin kendini geliştirmene bakıyor. Zaten devlet kurumları haricinde pek de geçerliliği yok. Askerliği ertelemek, 2 yıllık bölümünü lisansa tamamlamak ve ya çalışırken bir yandan diploma almak gibi bir amacın yoksa gerek yok, örgün eğitim her zaman daha iyidir.
EmirBey
Becerikli
Çalışanlar da okuyor. Yükselme için vs."Herkes üniversite mezunu olmak zorunda değil" düşüncesinin zıttını düşünen bir ülkede olmamızdan ötürü dümenden de olsa CV'de yer alsın diye herhangi bir insanın bile başvurduğu üniversite türü.
Hiç gerek yok. Açıktan turizm okuyacağınıza gidin bir otelde, restoranda işe girin, yıllarınızı boşa harcamamış olursunuz.Ben şahsen açıktan turizm okumayı düşünüyorum üniversiteye geçeceğimde.
EmirBey
Becerikli
İşin bu boyutu da var tabi.Doğrudan bir getirisi olmayacaksa, mezun olduktan sonra ne yapacağınızı bilmiyorsanız gereksiz. Dersler kadar sınavlar da boş, kalitesiz.
Peki açıktan bitirmiş biri kendini geliştirme adına ne yapabilir onu söyler misiniz?Doğrudan bir getirisi olmayacaksa, mezun olduktan sonra ne yapacağınızı bilmiyorsanız gereksiz. Dersler kadar sınavlar da boş, kalitesiz.
Hangi alanı düşündüğünüzü ya da okuduğunuzu söyler misiniz? Ona göre tavsiye verelim bilgimiz dahilinde.İşin bu boyutu da var tabi.
Peki açıktan bitirmiş biri kendini geliştirme adına ne yapabilir onu söyler misiniz?
EmirBey
Becerikli
Açıktan Uluslararası İlişkiler okuyorum. Bir yandan da çalışıyorum tabi.Hangi alanı düşündüğünüzü ya da okuduğunuzu söyler misiniz? Ona göre tavsiye verelim bilgimiz dahilin
Yeni konular
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-