EmirBey

Becerikli
Açıköğretimde verilen bilgi ve eğitim sizce nasıl? Ya da açıköğretimde üniversite okuyan birisi kendini daha da geliştirmek adına ne yapabilir sizce?

AÖF Yönetim Bilişim Sistemleri okuyorum. Verilen materyaller ve dersler güzel gibi ama sınavlar kolay olduğu ve geçme notu düşük olduğu için iş senin kendini geliştirmene bakıyor. Zaten devlet kurumları haricinde pek de geçerliliği yok. Askerliği ertelemek, 2 yıllık bölümünü lisansa tamamlamak ve ya çalışırken bir yandan diploma almak gibi bir amacın yoksa gerek yok, örgün eğitim her zaman daha iyidir.

Doğrudan bir getirisi olmayacaksa, mezun olduktan sonra ne yapacağınızı bilmiyorsanız gereksiz. Dersler kadar sınavlar da boş, kalitesiz.

Ben şahsen açıktan turizm okumayı düşünüyorum üniversiteye geçeceğimde.

Doğrudan bir getirisi olmayacaksa, mezun olduktan sonra ne yapacağınızı bilmiyorsanız gereksiz. Dersler kadar sınavlar da boş, kalitesiz.
İşin bu boyutu da var tabi.

Peki açıktan bitirmiş biri kendini geliştirme adına ne yapabilir onu söyler misiniz?