Makaleler
50
Ben artik bu sacmaliktan gercekten biktim. Kendimi enayi gibi hissediyorum. Vakit ayirip yardimci oluyorum ve yardimci oldugum insanlar mesaj yazmis oldugum konulara donus yapmayip sirf ana sayfaya dusup etkilesim kazanmak ugruna ayni konuyu tekrarliyorlar. Ben kendi uzerimden ornek veriyorum ama bu durumu yasayan eminim ki tek kisi ben degilimdir. Yani bir nevi bu enayiligi benim gibi yasayanlarin da dili olmak amacli bu konuyu acmis bulunuyorum.

Artı 24 Eksi
Yok, onlar degil.

Kisileri ifsalamak istemiyorum, rapor yoluyla yonetime ilettim, gerisi onlara kalmis.

Hocam sizin mevzuya ek olarak ben şuna çok kıl oluyorum. Adama asıl çözümü veya yanıtı ben atıyorum ama adam beni bir yerine takmadığı için yok sayılıyor mesajlarım. Ben de mal gibi uğraşıyorum adama faydalı olmak için.

Hocam sizin mevzuya ek olarak ben şuna çok kıl oluyorum. Adama asıl çözümü veya yanıtı ben atıyorum ama adam beni bir yerine takmadığı için yok sayılıyor mesajlarım. Ben de mal gibi uğraşıyorum adama faydalı olmak için.
Ben bu saatten sonra lafimi ikileten birisini gordugum an yardim etmeyi birakacagim ve konu tekrari yaptigi an ensesine raporu yapistiracagim, tabii bu konu "planlanmiyor" seklinde isaretlenirse.

FPS düşüşü konusu açıp sistemin bize vahiyle inmesini bekleyen insanlar var. Konu cezasına gerek yok. Normal ban yeseler yeterli olur.

Belirt dediğimizde ayrı bir azar yiyoruz o da var.

-Ben kasıyor diyorsam kasıyordur kardeşim uzatma sen.

Sistem belirtir misiniz?

- Kardeş çok uzattın he al. Intel i5, 16 REM, 2 GB ekran kartı var.

Bak şimdi bir konuya dönüşler yapıyorum eğer adam gibi geri dönüş almazsam veya beni bi yerine takmaz ise şişletirim onu.
Ben bu saatten sonra lafimi ikileten birisini gordugum an yardim etmeyi birakacagim ve konu tekrari yaptigi an ensesine raporu yapistiracagim, tabii bu konu "planlanmiyor" seklinde isaretlenirse.