Makaleler
2
Merhabalar, bir öneriyle geldim. Açtığımız raporları görebilsek iyi olur diye düşünüyorum.

Mesela ben ne raporu açtım, ne yazmışım, reddedilen raporlarımda neler saçmalamışım diye merak eden kişiler için bir öneri denebilir daha çok buna (ben de bu tayfaya dahilim ne yapabilirim). Şöyle bir şey düşündüm, açtığınız rapor, raporun kategorisi, raporda ne yazdınız, raporun durumu (onaylandı/reddedildi) mantıklı olabilir. Sizce nasıl bir fikir?

Artı 23 Eksi
@Emir Tabii ki de anonimlik şart, bazı bilgilerin tabii ki de gizlenmesi gerekiyor. Artıladığınız için teşekkürler.

Bu öneri konusu çokça kez açıldı ve onları da destekledigim gibi bunu da destekliyorum. Çok mantıklı ve işleve geçmesi gereken bir öneri.

Eklenti kodlanmalıydı diye hatırlıyorum. O zamanlar geliştirici öyle demişti. Yanlış hatırlıyor da olabilirim. @Barış

Yine de mantıksız değil, @Emir'in dediği gibi rapordaki anonimlik sağlanırsa üye en azından son 10 raporunu görsün mesela. Rapora kimin baktığı, kimin işlem yaptığı vs. gizlenmezse burada kan davası çıkar.

Talep var, yapacak geliştirici yok şu an. Olsa güzel olur, üstünde uğraşmak gerek.