29

Üstün
Makaleler
23
Selam. Fantastik bir onerim var. Kesin XenForo altyapisinda vardir diye düşünüyorum. Bu gece saat 2 gibi bir rapor atmisim ve buna moderasyon sag olsun dönüş yapmış fakat sorun su ben ne yolladığımı unutmusum bile. Ne kadar lazimli tartışılır fakat cok bir agirlik yapmayacağını düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 27 Eksi
Moderasyon bunu görebiliyordu herhalde(diğer XenForo forumlarda denk geldim). Sadece üyelere açmaları gerekli. Çok zor değildir diye düşünüyorum.

• Beğendim
İfadeler: 29
Valla halihazırda şöyle bir konu var ama pek sallamadılar anlaşılan:

Valla halihazırda şöyle bir konu var ama pek sallamadılar anlaşılan:
Aslında forumun geliştiricisi yanıt vermiş.

Ta Mart'tan kalma ama, biraz hafiflediyse isler guzel bir eklenti olabilir.
İçeriden bakınca işler çok hafiflemiş gibi görünmüyor bunun bilgisini ben vereyim :) Yani yakın bir zamanda olma olasılığı bana göre yok.

Ancak sizin açınızdan getirilebilecek güzel bir eklenti olur, hem yakın zamanda eklenti satışı da yapılacağı için oraya da eklenebilir belki. Bu konuyla ilgili daha iyi bir yanıt gelebilir.

• Beğendim
İfadeler: 29
İçeriden bakınca işler çok hafiflemiş gibi görünmüyor bunun bilgisini ben vereyim :) Yani yakın bir zamanda olma olasılığı bana göre yok.

Ancak sizin açınızdan getirilebilecek güzel bir eklenti olur, hem yakın zamanda eklenti satışı da yapılacağı için oraya da eklenebilir belki. Bu konula ilgili daha iyi bir yanıt gelebilir.
Içeriyi malesef bilemem ama daha temalardaki entegrasyon hatalarindan dolayi fikir yurutebilirdim sanirim :)

Takdir haliyle sizlerin.