tunaayigit

Çalışkan
2022 yılında Call of Duty: WW2 oyununu korsan olarak indirip sorunsuz bir şekilde bitirmiştim. Geçen hafta tekrar oynamak istedim ve aynı siteden aynı şekilde indirdim kurdum. Her şey gayet güzeldi. Oyunun kurulumu bitti açtım ve dosyalar doğru olmasına rağmen "Steam must running to play this game" hatası verdi. Bu oyunu 2 farklı siteden daha indirdim ve hepsinde aynı hata vardı. Anlamadığım şey, şu an bilgisayarımda 7 tane korsan Call of Duty oyunu var ve hiçbiri sorun çıkarmadı. Yeni nesil bir CoD oyunu ( WW2 ) yüklediğim zaman bu hatayı aldım. Activision korsan oyunun önüne mi geçti?

Ve son olarak Vanguard ve Black Ops Cold War oyunları kırıldı mı? Yani bu iki oyunun korsan olarak sadece hikaye modunu deneyimleyebiliyor muyuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
CoD MW 2019 ciktigi vakitte, Activision, MW 2019 ve sonrasinda cikan CoD oyunlarina Activision hesabi ve aktif internet baglantisi sarti getirdigi icin, ayni ornegin FIFA oyunlarinda oldugu gibi (23, 19 ve alti istisna) kirilmiyorlar. Boyle oyunlar genelde bu sartlarin etrafinda gelistirildigi icin, kirmasi asiri derecede uzun emekler istiyor, hatta bazen de imkansiz olabiliyor. Offline modu olan Denuvo oyundan bile cok daha ugrastirici bir surec.

Bu yuzden MW2 Remastered disinda, CoD MW 2019'dan beridir kirilmis bir CoD goremedik, gorecegiz gibi de durmuyor.

Ustte dendigi gibi kiralik/korsan Steam hesaplari ile oynamak mumkun ancak onlarda da tabii paranizin guvenilirligi tartisilir. Kaldi ki CoD oyunlarinda Steam ve Battle.net surumleri arasinda ciddi performans farklari olabiliyor. Karar sizin. Ozellikle CoD gibi bir seri olunca bu kadar emek ve paraniza deger mi bi' ikinci kere dusunun derim.

WW2 kirilmisti aslinda bu arada. Crack dosyalariniz bozuk veya dogru uygulanmamis olmali zira aldiginiz hata buna isaret ediyor. Yanlis hatirlamiyorsam o oyuna sonradan crackfix dosyalari da yayinlandi, uygulamadan sorunsuz crackleme yapamiyordunuz.

Steam üzerinden yükleyeceksin direkt.
Yani 50 dolar vereceğim illa.

2022 yılında Call of Duty: WW2 oyununu korsan olarak indirip sorunsuz bir şekilde bitirmiştim. Geçen hafta tekrar oynamak istedim ve aynı siteden aynı şekilde indirdim kurdum. Her şey gayet güzeldi. Oyunun kurulumu bitti açtım ve dosyalar doğru olmasına rağmen "Steam must running to play this game" hatası verdi. Bu oyunu 2 farklı siteden daha indirdim ve hepsinde aynı hata vardı. Anlamadığım şey, şu an bilgisayarımda 7 tane korsan Call of Duty oyunu var ve hiçbiri sorun çıkarmadı. Yeni nesil bir CoD oyunu ( WW2 ) yüklediğim zaman bu hatayı aldım. Activision korsan oyunun önüne mi geçti?

Ve son olarak Vanguard ve Black Ops Cold War oyunları kırıldı mı? Yani bu iki oyunun korsan olarak sadece hikaye modunu deneyimleyebiliyor muyuz?
Vanguard ve black ops cold war gibi oyunlar çalışmaz mı yani hocam korsan olarak?

Hocam, yukarıda arkadaşın da belirttiği gibi, COD: MW (2019) ile birlikte getirilen sistemden dolayı o tarihten sonra çıkan Call of Duty oyunları uzun süre kırılamadı. Ancak 2023’ün sonlarına doğru, COD: Black Ops Cold War (oyunun çıkışından 3 yıl sonra) bir kişi tarafından kırıldı.

O zaman eski forumda da konuları açılmıştı, baya konuşmuştuk. Globalde Reddit’te de konuşuldu ve çoğu bilinen korsan sitesinde oyun yayınlandı. Ben de o dönemde oynamıştım.

Daha sonra bu kişinin, Black Ops Cold War’dan biraz daha önce çıkan MW (2019) üzerinde de çalışmaya başladığı ve kıracağı söylendi. Ancak, aradan zaman geçmesine rağmen böyle bir gelişme olmadı.

Hocam, yukarıda arkadaşın da belirttiği gibi, COD: MW (2019) ile birlikte getirilen sistemden dolayı o tarihten sonra çıkan Call of Duty oyunları uzun süre kırılamadı. Ancak 2023’ün sonlarına doğru, COD: Black Ops Cold War (oyunun çıkışından 3 yıl sonra) bir kişi tarafından kırıldı.

O zaman eski forumda da konuları açılmıştı, baya konuşmuştuk. Globalde Reddit’te de konuşuldu ve çoğu bilinen korsan sitesinde oyun yayınlandı. Ben de o dönemde oynamıştım.

Daha sonra bu kişinin, Black Ops Cold War’dan biraz daha önce çıkan MW (2019) üzerinde de çalışmaya başladığı ve kıracağı söylendi. Ancak, aradan zaman geçmesine rağmen böyle bir gelişme olmadı.
MW2019 umrumda değil de hocam vanguard kırıldı mı bilginiz var mı?