Adana Demirspor 1-5 Galatasaray

Takımda ruh yok, gollerden sonra adam akıllı sevinme yok, kucaklaşma yok, oyuna sonradan giren Batshuayi ilk yarı bitene kadar yürüdü. Futbol anlamında inanılmaz kötüyüz, bu sene derbilerden en kötü 2-3 tane beraberlik almamız lazım, diğerlerinde yenileceğiz çünkü. Beşiktaş'ı imkansız yenemeyiz zaten. Bu sene yeni yıldız gelir diye ümitliydim ama haftalar geçtikçe ümitsizliğe kapılıyorum.

Her sezona kötü başlamak kronik sorunumuz zaten. Geçen yıl şampiyonlar ligine katıldık diye kimse ses çıkarmadı. O sezonun başında da leş gibiydik.

Her sezona kötü başlamak kronik sorunumuz zaten. Geçen yıl şampiyonlar ligine katıldık diye kimse ses çıkarmadı. O sezonun başında da leş gibiydik.

Bu kadar kötü top oynadığımızı hatırlamıyorum ama ya. Hele o Young Boys 2. maçı neydi be abi? Ama dediğin de doğru Ümit Karan, Serhat Akın falan hep diyordu "Galatasaray kötü oynasa da bir şekilde kazanmayı beceriyor." İnşallah bu sezon da öyle olur bari.

İfadeler: 698
GS iyi değil. Aksine kötü. Gol atana kadar orta sahada yine üstünlük kuramadık. Gol olduktan sonra Adana'nın motivesi düştü. Arkaya atılan toplarla gol bulduk. Düzgün atak organizasyonlarıyla bulmadık. Bu skor aldatıcı olur. İlk 2 golü hatadan yediler. Sonra maçı saldılar. 10 tane atmak lazımken, 5 tane atabilmek bile kötü olduğumuzu gösterir. Atak organizasyonları çok kötü. Rafa Silva olsa 15 gol olurdu. Mertens'te artık emekliliğini ilan etmiş. Bats, İcardi yokken son vuruş konusunda acı çektirecek gibi. Forvetsen bugün bir gol illa atacaktın. Bin tane kaçırdı.

Jelert aşırı yetersiz bir bek. Sağ bek olarak aldık, sol bekte oynattı Okan üstün zekalısı. Koy adamı sağa da alışsın bari Barış'a. Sol'a Berkan'ı koyabilirdi. Tercihlere anlam vermek mümkün değil.

Okan kötü, takım kötü, transferler kötü, yönetim hepten kötü. Bu sezon zorlu olacak. Acil bazı istifaların verilmesi lazım. Mesela transferleri yapan o badem bıyıklı acil gitmeli. Hermosa'yı da kaptırmış. Rezil herif.

Bu arada yeni fark ettim. Adana'nın kalecisi 15 yaşındaymış. Sevinmemeleri o yüzden olabilir.

Abdülkerim dururken takımda ondan daha kötüsü olamaz. Adam futbol oynamayı unuttu. Ne yer tutabiliyor, ne adam tutabiliyor, ne pas verebiliyor. Yaptırdığı penaltı da bonusu. Hatasından dolayı gol yemek üzereyken telafi ettiği pozisyonda var. Geçen seneden beri kötüye gitti. Yedek bile olacak seviyede değil. Jelert yine az çok savaştı. Adana'ya verilen penaltı penaltı falan değil. Jelert'in suçu yok. Bats forvet olarak atamadığı gollerden ötürü takımın en kötüsü olabilir. O kadar pozisyon kaçırdı, penaltıyı kaçırmasaydı bari. Son vuruşları berbattı. İcardi'yi aratmaz umarım.

Bir de Ayhan Akman lobisinden ben artık çok sıkıldım. Efe Akman GS oyuncusu olacak bir çocuk değil. Ortaya hatır koyarak hep bu tür maçlarda çocuklarını oynattırıyor. Olmuyor kardeşim işte beceriksizler. Başka gençlere şans vermek lazım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…