Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Net penaltı olmayan bir pozisyondu, bir Galatasaraylı olarak söylüyorum. Penaltıyı bahane edip maçtan çekildilerse zaten direkt kulübü kapatıp gitsinler.
Penaltı dışında da çatır çatır doğrandı ADS, Osimhen'in attığı şaplaktan tut Cuesta'nın uzaklaştırırken çıkardığı diz.
Dahası var, Mertens'in ayağa basmaları gibi gibi...
Sizin bu bahane vs. konularında ağzınızı açma hakkınız 10 sene evvel gitti, dua hikmetle şampiyon ola ola beyni mayışmış GS tribününün. Bak taraftar demiyorum tribün diyorum.

Bana kalırsa Anadolu camialarındaki insanlar Fenerbahçe ve Galatasaray'ın şımarıklığından bıktılar. Süreç uzadıkça daha da rahatsızlık duymaya başladılar. Zaten ligde herhangi bir varlığı da bulunmayan Adana Demirspor, Galatasaray maçı gibi ses getirecek bir maçta çekilmeyi tercih etti. Yalnızca verilen penaltıdan ötürü verilmiş bir karar değil, arka arkaya gelen olayların bir tepkisi olarak yaşandığını düşünüyorum.

Halen daha da tarafların Fenerbahçe'yi veya Galatasaray'ı suçlaması da verilen tepkinin haklılığını gösterir benim için. Ligdeki her şey bizim (Fenerliyim ben) veya Galatasaray'ın çerçevesinde dönmüyor.

Hocam bu maçın böyle olacağı bir önceki maçtan belliydi. GS'de bir önceki maçta kart sınırında olan tüm oyuncular kart aldı ve bundan dolayı cezalı duruma düştüler. Bu maç da cezalarını çektiler. E ama maç olmadı, bu adamlar da hiç beklemeden kart cezalarından kurtulup AZ Alkmaar maçına da yorulmadan çıkmaya çalıştılar. Ki başarılı da oldular. Pozisyon ise tertemizdi ben bir problem kesinlikle görmedim. Yani adamlar havadan sudan bahanelerle 3 puan + 3 averaj aldılar.

Penaltı dışında da çatır çatır doğrandı ADS, Osimhen'in attığı şaplaktan tut Cuesta'nın uzaklaştırırken çıkardığı diz.
Dahası var, Mertens'in ayağa basmaları gibi gibi...
Sizin bu bahane vs. konularında ağzınızı açma hakkınız 10 sene evvel gitti, dua hikmetle şampiyon ola ola beyni mayışmış GS tribününün. Bak taraftar demiyorum tribün diyorum.
Dua hikmet işlerinden pek anlamamda şampiyonluk gittiçe her sene beyni mayışmış tek bir tribün var benim kanaatimce. Burada 3 maymunu oynamaya gerek yok, hakem hatalarının her takım adına olduğu gün gibi ortada, tek tarafılı olduğunu düşünüyosanız siz bilirsiniz. İstediğimiz yorumu istediğimiz şekilde yaparız başkasının hak tanıması gibi bir şey beklemiyoruz zaten.

Ben körü körüne yorum yapan bir taraftar değilim. Bu şaplakları, dizleri diğer maçlarda da izlediğimizi belirteyim. :thumbsup:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.