Detaylar
Kim cevapladı?beşiktaşlıbirisi1903
Becerikli
İlk yarı, Adana Demirspor'un attığı gollerle sonuçlandı. Adana demirspor maçı kazanırsa, puanını 3'ten 6'ya çıkartacak.
Eki Görüntüle 107795
Reziller. Bu takım bir daha asla bu rezillikten geçemeyecek. Tarihe yazılacak bu yenilgi rezilsiniz.
İzmirli Small Smoke
Gelişen
BJK Kendini rezil ediyor resmen. Sezon başında 5 atıp gördüler 5 neymiş ne değilmiş.
- Makaleler
- 23
Fenerbahçeyi yendikten sonra rehavete kapılmış takım. Küme düşmeye oynayan takımdan 2 gol yiyorlar bir de.
İzmirli Small Smoke
Gelişen
Hocam her derbide feneri yenmeleri güzel olurFenerbahçeyi yendikten sonra rehavete kapılmış takım. Küme düşmeye oynayan takımdan 2 gol yiyorlar bir de.
Webcam Kullanan İnsan
Yetkin
- Makaleler
- 1
Ama Galatasaray'a 5 atmışlardı. Yani Adana Demirspor Galatasaraydan güçlü mü? Yani BJK'ye 5 attılarsa, bize 10 mu atacaklar? 

Ricardo Quaresma
Başarılı
Şu an başkan olsam FIFA Rebuild çekerim şu takıma ara transfer döneminde (Onu da yapamıyoruz kasada 300k Euro var". Rakibimiz ayrı skandal. -2 puanı olan birisine yeniliyoruz. Başkan biraz düzgün olsa soyunma odasına gider bi temiz fırça atar şunlara. İnsanda birazcık "Ben ne yapıyorum?" "Rakibimiz küme düşecek" "Gol atmam lazım" diye düşünen yok. Salih gitti ceza sahası çizgisine pas verdi. Sorumluluk alma yok.
ozgunokia
Yetkin
- Makaleler
- 1
Bu arada mesajım silinmiş. Yanlış bilgi dolayısıyla özür dilerim. Google'da puan tablosunda Adana Demirspor 6 puana çıkıyordu. Ben de öyle yazmıştım. Doğru değilmiş. Kusura bakmayın özür diliyorum herkesten tekrar.
Yeni konular
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347
-
-
-
Ryzen 7 7800X3D işlemcinin sıcaklık değerleri normal mi?
- onur erol duman
-
Yeni mesajlar
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347
-