1 gbps kullanacaksanız Türk Telekom, 100 yeter diyorsanız TurkNet.

Ayrıca Adana bölgesinde Kablonet altyapısı da oluyor bazı bölgelerde hocam. Eğer varsa onda Telekom'dan daha uygun tarifeler var.

Ayrıca Adana bölgesinde Kablonet altyapısı da oluyor bazı bölgelerde hocam. Eğer varsa onda Telekom'dan daha uygun tarifeler var.
Hocam yok diye biliyorum Kablonet altyapısı.

Sanırım Türk Telekom'a bir şans daha vermeyi deneyeceğiz... Zamanında babam bayağı söverek aboneliği iptal ettirmiş müşteri hizmetlerine, umarım perma yememişizdir TT tarafından 🤣

Hocam yok diye biliyorum Kablonet altyapısı.

Sanırım Türk Telekom'a bir şans daha vermeyi deneyeceğiz... Zamanında babam bayağı söverek aboneliği iptal ettirmiş müşteri hizmetlerine, umarım perma yememişizdir TT tarafından 🤣
Türk Telekom için;

Eğer adamların "seçilmiş" bölgelerindeysen hizmet gerçekten on numara, internet hizmetini geçtim teknik desteği de çok hızlı oluyor. Ben o bölgelerden birindeyim ve gerçekten gram kesinti/sorun yaşamıyorum. Sorunum olursa ekiplerindeki bir kişiye direkt ulaşıyorum, birkaç saate çözülüyor sorun.

Varsa civarlarda Türk Telekom kullanan biri, bilgi al önce. Memnunsa 18 ay taahhüt imzala geç. Belki dilersen kullanan birinin ağına bağlı bir cihazdan, belirli sunuculara, traceroute da atabilirsin hem peering nasıl görürsün. Enflasyon sıkıntı artık her şeyin fiyatı günü gününü tutmamaya başladı.