Adaptör değişimi için Monster servisine laptopu yolladım ama Windows şifremi istiyorlar, vermeli miyim?
Detaylar
Kim cevapladı?EulalieVaurien
Uzman
Birebir seni arayıp şifreyi sordular ise ver, teknik servis çalışanı kötü niyetli olsa yapabileceğin bir şey yok gider zararlı bir USB takar ve Windows'u açmadan kod satırından yapacağını yapar. Diğer sefere kendi SSD'ni sök öyle gönder, SSD ihtiyaçları olursa onlar kendileri takarlar.
Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop adaptör arızalı olduğu için açılmadı.Laptopu tamamen sıfırlayıp yeni kurulum yapmadan göndermeniz daha doğru olmaz mı?
Hayır aramadılar buradan vereceğim vermeli miyim?Birebir seni arayıp şifreyi sordular ise ver, teknik servis çalışanı kötü niyetli olsa yapabileceğin bir şey yok gider zararlı bir USB takar ve Windows'u açmadan kod satırından yapacağını yapar. Diğer sefere kendi SSD'ni sök öyle gönder, SSD ihtiyaçları olursa onlar kendileri takarlar.
Hiç aklıma gelmedi.Laptop adaptör arızalı olduğu için açılmadı.
Hayır aramadılar buradan vereceğim vermeli miyim?
EulalieVaurien
Uzman
Dostum senden istenmediyse vermene gerek yok.Laptop adaptör arızalı olduğu için açılmadı.
Hayır aramadılar buradan vereceğim vermeli miyim?
Hiç aklıma gelmedi.
Tamamdır vermiyorum o zaman. Şimdi vermezsem belki hiçbir şey yapmadan geri yollarlar falan diye konu açmıştım.
EulalieVaurien
Uzman
Sana içerisinde adresinin ve laptop fotoğraflarının bulunduğu bir link mi gönderdiler?Tamamdır vermiyorum o zaman. Şimdi vermezsem belki hiçbir şey yapmadan geri yollarlar falan diye konu açmıştım.
İlk geldiğinde fotoğraf vardı sitede sadeceSana içerisinde adresinin ve laptop fotoğraflarının bulunduğu bir link mi gönderdiler?
Evet link gönderdiler buradan takip edin diye.
EulalieVaurien
Uzman
Tamam vermek zorunda değilsin şifreni.İlk geldiğinde fotoğraf vardı sitede sadece
Eki Görüntüle 65656
Evet link gönderdiler buradan takip edin diye.
Tamamdır sildim şifreyi.