Detaylar
Kim cevapladı?Bu olay her prizde mi oluyor?
Fotoğraflarda işaretlediğim prizin, taktığınız fiş ile buluşan kısmı zamanla gevşer. Bu gevşeme sonucu siz prize bir şey taktığınız zaman elektrik akımı atlama yaparak ark çıkarabilir. Çok normal bir durumdur.
theodore bagwell
Yetkin
Bizim evde de oluyordu elektrikli süpürgeyi takarken ayağımla takıp çıkartıyordum.
Bronzen
Başarılı
Benim odamdaki priz daha kaliteli onda 1-2 kez anca yaşadım 3 haftada ama oyun indireceğim zaman salondaki prize götürüyorum. O da adı madı belli olmayan bir şey. Geçen sokmaya çalışırken 3-4 kez art arda patladı. Başka cihazlarda yaşamadım bu sorunu sadece bunda.
Adaptöre zarar verir mi? Bu patlamalar.Fotoğraflarda işaretlediğim prizin, taktığınız fiş ile buluşan kısmı zamanla gevşer. Bu gevşeme sonucu siz prize bir şey taktığınız zaman elektrik akımı atlama yaparak ark çıkarabilir. Çok normal bir durumdur.
Eki Görüntüle 263002Eki Görüntüle 263003
Adaptör maalesef ark delisi sürekli yapıyor bunu. Anahtarlı priz dışında çözümü yok. Kronikleşirse klemensler zamanla erimeye başlar.
Bronzen
Başarılı
Anahtarlı prizle nasıl kullanmalıyım? Fişi sokup anahtarı açmam işe yarar mı?Adaptör maalesef ark delisi sürekli yapıyor bunu. Anahtarlı priz dışında çözümü yok. Kronikleşirse klemensler zamanla erimeye başlar.
Öyle olmalı zaten. Eğer yapabiliyorsan hızlı bir şekilde taksan ark azalır ama anahtarlı priz en doğru yöntemdir.Anahtarlı prizle nasıl kullanmalıyım? Fişi sokup anahtarı açmam işe yarar mı?
Son düzenleme:
Topraklama var mi prizde?
Bronzen
Başarılı
Topraklama dediğiniz prizi açınca 3 kablo ise büyük ihtimalle yok.
Yeni konular
-
Sürprizbozan Gibi'deki İlkkan karakterinin amacı nedir?
- Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü
-
-
-
Permütasyon, Kombinasyon ve Olasılık konuları nasıl öğrenilebilir?
- ALCYONEUS
-
-
-