Picky

Uzman
Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. 3500/3000 MB/s hız vaat ediyor. Testi etkileyen bir şeyler oluyor mu bilmiyorum fakat hiçbir program açık değilken yaptım. Bir kaç test yaptım. Üç aşağı beş yukarı benzer sonuçlar çıkıyor. Değerler nasıl?

11.webp

22.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir problem yok şu anlık. Bir de donanımsal özelliklerini öğrenmek adına Flash ID yapmanı rica edeceğim.

Bu linkten aşağıda işaretlediğimi indirip .exe dosyası ile çalıştır. Daha sonra SSD numarasını seç, ekrana bazı bilgiler çıkacak, onu SS olarak atabilirsen donanımsal özelliklere de bakarız.

Adsız.webp

Herhangi bir problem yok şu anlık. Bir de donanımsal özelliklerini öğrenmek adına Flash ID yapmanı rica edeceğim.

Bu linkten aşağıda işaretlediğimi indirip .exe dosyası ile çalıştır. Daha sonra SSD numarasını seç, ekrana bazı bilgiler çıkacak, onu SS olarak atabilirsen donanımsal özelliklere de bakarız.

Eki Görüntüle 149317

33.webp

Sorun yok gibi. 2 yıldır kullanıma göre baya az kullanmışsınız.
4965 saate göre mi böyle dediniz hocam? Yani çok fazla kullanılmış olup olmadığı neyle ilgili tam bilmiyorum fakat genelde hep webte takılırım bilgisayar açıkken. Çok fazla oyun oynama ya da dosya aktarım gibi şeyler yapmıyorum.

Son düzenleme: