@Zekotha, Elden Ring bu konuda biraz sıkıntılı hocam. Stuttering yaşadığın farklı oyunlar varsa onlarla da test edebilir misin?
Hocam Black Myth Wukonk denedim onda oluyordu artık onda da olmuyor. Aynı özelliklere sahip bilgisayarı olan arkadaşımda Elden Ring'te gayet akıcı oynuyor. Bir de şöyle bir şey var 2K çözünürlükte oluyor bu problem 1080p'de gayet akıcı ama hem RAM hem VRAM gayet yeterli 2K için. İşin geneli Elden Ring hariç bütün stutter problemi ortadan kalktı hocam.

Hocam Black Myth: Wukong denedim onda oluyordu artık onda da olmuyor.
Güzel, en azından çoğunlukla sorun çözülmüş oldu.

Bir de şöyle bir şey var 2K çözünürlükte oluyor bu problem 1080p'de gayet akıcı ama hem RAM hem VRAM gayet yeterli 2K için.
8 GB VRAM 1080p için yeterli ama 2K için bazen sınırı aşabiliyor hocam. Belki de sorun ondandır. Test etmeden kesin ondandır, bundandır diyemem tabii. En azından 1080p'de stabilse o şekilde devam edebilirsiniz.

Sorununuzun çözülmesine sevindim, stuttering insanı oyun oynamaktan soğutuyor. Yine aklınıza takılan bir şey olursa SSD ile ilgili, yardımcı olmaya çalışırım 🙏

Güzel, en azından çoğunlukla sorun çözülmüş oldu.

8 GB VRAM 1080p için yeterli ama 2K için bazen sınırı aşabiliyor hocam. Belki de sorun ondandır. Test etmeden kesin ondandır, bundandır diyemem tabii. En azından 1080p'de stabilse o şekilde devam edebilirsiniz.

Sorununuzun çözülmesine sevindim, stuttering insanı oyun oynamaktan soğutuyor. Yine aklınıza takılan bir şey olursa SSD ile ilgili, yardımcı olmaya çalışırım 🙏
Teşekkürler hocam yardımlarınız için.