ADB sideload no error hatası

Buzcuk

Uzman
Aslında 4 GB RAM'im var, yetmediğini biliyorum ancak ne yapabalirim, nasıl yettirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bi hatamı Hocam? Ben her ROM flaşladığımda alıyorum bunu "no command no error" yazar genelde.

Bende telefon yeniden başlatıyor direkt ROM'u almak yerine.

Bu bir hatamı hocam? Ben her ROM flaşladığımda alıyorum bunu "no command no error" yazar genelde.

Bootloader kilitliyse sadece doğru resmi ota paketini sideload edersin. Başka hiçbir dosyayı kabul etmez.

Amacım o zaten, telefon yazılımı çöktü onu çözmem gerekiyor veri kaybı olmadan.

Bende telefon yeniden başlatıyor direkt ROM'u almak yerine.

Amacım o zaten, telefon yazılımı çöktü onu çözmem gerekiyor veri kaybı olmadan.

Bootloader kilitliyse, veri kaybı olmadan yapabileceğin tek şey cihazın modeline ve bölgesine uygun resmi ota paketini ADB sideload ile yüklemek. Başka yol yok. Nasıl yapacağını biliyorsundur.

Bootloader kilitliyse, veri kaybı olmadan yapabileceğin tek şey cihazın modeline ve bölgesine uygun resmi ota paketini ADB sideload ile yüklemek. Başka yol yok. Nasıl yapacağını biliyorsundur.

Biliyorum no error deyip yeniden başlatıyor nedeni nedir? Acaba ROM'dan mı bozuktur belki. Sürüm son ve aynı 14.0.6.0.tkltrxm bu versiyonu da fastbootd moduna alıp getvar all yaparak öğrendim indirdim galiba anti-rollback engelliyor ama bir tool bad_loc hatası vermişti ondan öyle düşündüm.

No error + reboot, anti-rollback veya bozuk/imzasız ROM yüzünden oluyor. Doğru resmi ota kullanmazsan çalışmaz.
Demek istediğim resmi ota paketini kullanmak. Bootloader kilitliyse başka yol yok. Gerisi boşa kürek sallamak olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…