Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
- Makaleler
- 6
Varsayılan olarak eklentiyi ilk kurduğunuzda temel modda olmasının sebebi, ideal ve kapsamlı modda site okuma izni istemesi. İzin isteyen bir özelliği varsayılan olarak seçili yapması doğru olmazdı.@Hermione Jean Granger, Hocam kendisi temel moda alıyor ama?
zelsy1903
Becerikli
Ben sevmiyorum.Neden kullanmazsınız? Çok yararlı, mükemmel bir icat.
lexerotk
Başarılı
Floorp geç. Firefox tabanlı güzel bir tarayıcı. Chrome'da iyi bir reklam engelleyici bulman zor artık çünkü güçleri kısıtlı. Firefox'da rahatsın ama.uBlock Origin kaldırılmış, web mağazadan Lite versiyonunu indirdim çok iyi çalışmıyor. Var mı önerisi olan?
zelsy1903
Becerikli
Firefoxu sevmiyorum. Rezalet tarayıcı. Brave daha güzel.Floorp geç. Firefox tabanlı güzel bir tarayıcı. Chrome'da iyi bir reklam engelleyici bulman zor artık çünkü güçleri kısıtlı. Firefox'da rahatsın ama.
lexerotk
Başarılı
Firefox'da uBlock Origin kullanmaya devam etmeyi tercih ederim kısaca.Floorp geç. Firefox tabanlı güzel bir tarayıcı. Chrome'da iyi bir reklam engelleyici bulman zor artık çünkü güçleri kısıtlı. Firefox'da rahatsın ama.
O zaman brave kullan. Brave uBlock Origin destekliyordu sanırım hâlâ.Firefoxu sevmiyorum. Rezalet tarayıcı. Brave daha güzel.
lexerotk
Başarılı
Bunun yerine Adguard DNS kullansan aynı şeyi bedava elde etmiş olurdun...Adguard ömür boyu lisans aldım mis gibi hem tarayıcı hem sistem geneli engellemesi var.
- Makaleler
- 3
Popup üzerinden değiştirmişsinizdir. O zaman sadece bulunduğunuz domain için değiştiriyor. Eklenti ayarlarına gidip değiştirin.@Kurt Cobain, Hocam kendisi temel moda alıyor ama?
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
uBlock origin kullanıyorum YT reklamlarını da engelliyor. (Şu ayarlar ile)
(Umarım ayarlarımda OperaGX i aşırı yavaşlatan gereksiz bir şey açık değildir)
(Umarım ayarlarımda OperaGX i aşırı yavaşlatan gereksiz bir şey açık değildir)
mustaine
Üstün
Direkt olarak ayarlamasını yaptım fakat reklama devam ediyor. Kaldırdım.Popup üzerinden değiştirmişsinizdir. O zaman sadece bulunduğunuz domain için değiştiriyor. Eklenti ayarlarına gidip değiştirin.