KS KS kuthael Uzman Katılım 27 Mart 2025 Mesajlar 190 Çözümler 2 Beğeniler 35 12 Mart 2026 #21 kompetankedi dedi: DNS sunucularını test et dedin mi TLS AdGuard çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... testte gozukuyor. ama calismiyor discord giremiyorum. routede doh acinca erisebiliyordum. ayrica hagezi ile kullandigim reklam engelleme calismiyor kompetankedi dedi: DNS sunucularını test et dedin mi TLS AdGuard çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... dedim calisiyor. Son düzenleme: 12 Mart 2026
kompetankedi dedi: DNS sunucularını test et dedin mi TLS AdGuard çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... testte gozukuyor. ama calismiyor discord giremiyorum. routede doh acinca erisebiliyordum. ayrica hagezi ile kullandigim reklam engelleme calismiyor kompetankedi dedi: DNS sunucularını test et dedin mi TLS AdGuard çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... dedim calisiyor.
kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 1.858 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 1.256 Yer Bootloader 12 Mart 2026 #22 kuthael dedi: Eki Görüntüle 232583Eki Görüntüle 232584 Testte gozukuyor. Ama calismiyor Discord giremiyorum. Routede DoH acinca erisebiliyordum. Ayrica hagezi ile kullandigim reklam engelleme calismiyor. Dedim calisiyor. Eki Görüntüle 232589 Genişletmek için tıkla... Şimdi Cloudflare'ı da ekle dene. sadece 1 liste ile adblock test yüksek puan vermiyor hocam ben birkaç tane liste kullanıyorum.
kuthael dedi: Eki Görüntüle 232583Eki Görüntüle 232584 Testte gozukuyor. Ama calismiyor Discord giremiyorum. Routede DoH acinca erisebiliyordum. Ayrica hagezi ile kullandigim reklam engelleme calismiyor. Dedim calisiyor. Eki Görüntüle 232589 Genişletmek için tıkla... Şimdi Cloudflare'ı da ekle dene. sadece 1 liste ile adblock test yüksek puan vermiyor hocam ben birkaç tane liste kullanıyorum.
KS KS kuthael Uzman Katılım 27 Mart 2025 Mesajlar 190 Çözümler 2 Beğeniler 35 12 Mart 2026 #23 kompetankedi dedi: Şimdi Cloudflare'ı da ekle dene. sadece 1 liste ile adblock test yüksek puan vermiyor hocam ben birkaç tane liste kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... hangilerini kullaniyorsunuz?
kompetankedi dedi: Şimdi Cloudflare'ı da ekle dene. sadece 1 liste ile adblock test yüksek puan vermiyor hocam ben birkaç tane liste kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... hangilerini kullaniyorsunuz?
KS KS kuthael Uzman Katılım 27 Mart 2025 Mesajlar 190 Çözümler 2 Beğeniler 35 12 Mart 2026 #24 bir turlu callismiyor unbound denicem
kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 1.858 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 1.256 Yer Bootloader 12 Mart 2026 #25 Bunları kullanıyorum.