DarthGorsoy

Bilgin
Makaleler
48
Yer
TR
Herkese sağlıklı günler forum sakinleri.

NASA'nın yeni gözlem teleskobu Roman fırlatılmadan önce sınırlı bir süre için etkinlik düzenleniyor. Eğer adınızı ve e-posta adresinizi NASA'nın sitesinde yer alan aşağıdaki alana girerseniz, adıniz ve bilgileriniz bir SD kartın içinde gözlem teleskobuyla birlikte uzaya fırlatılacak ve dünyadan 1.5 milyon km uzağa gidecek!

İlgili siteye ulaşmak için:

1000310285.webp

Hatta ben forumun adını bile listeye ekledim, forumu neden uzayda görmeyelim @Recep Baltaş :cool:.

1000310287.webp

Bunu çok daha önceden duymuştum. Bunun tekrarı mı yapılıyor acaba? Birde herhangi bir ödeme veya başka şart var mı?

Fırlatma tarihi ileri alındı diye biliyorum, Temmuzun 12'sine kadar gönderilebiliyor isim, firlatma uzarsa belki süre daha da uzar. Hicbir şartı yok, yaz gitsin.

Voyager altın plakını anımsattı.

Güncel teknoloji ile Voyager 3 fırlatın abi... Bence çözersiniz enerji problemini.. Niye savaş ve rekabet olmadan yeni bir Voyager fırlatmıyorlar? :')

1781301158866.webp

Bu veri toplama durumuna artık pek takmamak lazım bence. Zaten teknolojisine maruz kaldığımız şirketler dünyanın en büyük şirketleri olmakla birlikte çoğu Amerika menşeili. Bunların çokta masum olduğunu düşünmemek lazım kendi başlarına bile. Zira çoğu Amerika menşeili... Ben yarın yazacağım, o zamana kadar ne yazacağımı düşüneceğim :D Konu için teşekkürler bu arada.

Bir uzaylılara şu adresteyim gel bizi al demediğimiz kalmıştı. Bu etkinliklerdeki maksadı anlayan varsa bir açıklasın :)