vladimirputin
Becerikli
Merhaba, uzay araştırmayı seviyorum. Bugüne kadar hep gezegenleri, kara delikleri ve yıldızları araştırdım. Fakat uzaylılar hep kafama takıldı. Uzaylılar gerçek mi?
Bilmiyoruz ama biz evrimleştiysek başka bizim gibi evrimleşen canlılar kesinlikle vardır. Ha bizim gibi akıl kazanmış mıdır yoksa hayvanlar gibi sadece yaşama amaçlı mı hareket ediyorlar bilemem. Ama var mı dersen kesinlikle var. Sadece kanıtlanmadı veya görülmediler.Merhaba, uzay araştırmayı seviyorum. Bugüne kadar hep gezegenleri, kara delikleri ve yıldızları araştırdım. Fakat uzaylılar hep kafama takıldı. Uzaylılar gerçek mi?
Hocam mutlaka varlar ama o radyo dalgaları sakat iş. Henüz hiçbirinin "bu uzaylıdan geliyor" diye kanıtlandığını görmedim.Evrende sadece biz yokuz kaldı ki evrenin diğer ucunda radyo dalgaları alıyorlar. Yani olabilir bence.
Koca evrenin içerisindeki toz zerresi kadar bir gezegende yaşıyoruz. Bu yüzden insanlar, hayvanlar, böcekler ve daha bir çok yaşayan varlık uzaylı olarak kabul edilebilir.Eğer uzaylılar gerçek ise, bizde onların gözünde bir uzaylı değil miyiz?
Merhaba, uzay araştırmayı seviyorum. Bugüne kadar hep gezegenleri, kara delikleri ve yıldızları araştırdım. Fakat uzaylılar hep kafama takıldı. Uzaylılar gerçek mi?