İşin gercegi zaten halihazirda yayinlanan videolari yayinlayip bunları size biz acikladik diye yutturuyorlar.

https://www.aaro.mil/ burada hepsi cok onceden yayinlandi. Bu site anormal hava olaylarinin goruntulerini yayinliyor ve yorumluyor. ABD'ye ait hükümetin kurdugu bir site ve %99'u infared kameraya yansiyan ışıklar ve helyum gazı olan ruzgarla birlikte ucan ve cok yuksek hizlara ulasan balonlar oldugunu yaziyor baya bir inceledim. Binlerce metre oteden gelen ışıkların yansıması. Infared kamera olmadan cekip yayinlasinlar gorelim neyin nesidir? Evet gercek olabilir fakat bazi ulkelerin gizli teknolojileri olabilir veya ABD'ye ait farkli bir birimin diger birime haber vermeden test ettigi cihazlarda olabilir.

Sonuç olarak saçma sapan Epstein belgelerinin ustunu kapatmak icin yapilan site. Hipersonik fuzeleri var ABD'de vurmak isteseler vururlar o ucan nesneleri vursunlar o halde? Neden vurmuyorlar? Cunku gayet iyi biliyorlar o nesne diye gozukenler infared kameralara gelen yansimalar aslinda o nesneler yok orada.

Ayrica sunu belirteyim cok eskiden çocukken bir küre seklinde ışik gorrmustum gok yuzunde oyle sabit duruyordu sonra bir anda dagin ustune inip sahile dogru indi denizin ustunden bir anda 90 derece aciyla saga dogru donup sahilden Gürcistan'a dogru hareket etmisti oyle bir hiz yok hiçbir ucakta ve o zamanlar Gürcistan savasi vardi Rusya ile buyuk ihtimal o gordugum nesne balistik bir fuzeydi uzaydan atmosfere giren ama o çok garipti cunku 90 derece bir anda yon degistirmisti ve denizin ustunden ucarak gitti.

ABD'nin kendi sitesi uğraşmak istemeyenler için fotoğrafları bırakayım buraya.

1778254843197.webp

1778254850724.webp

1778254874750.webp

1778254888758.webp

Beni en cok etkileyen kısım Apollo görevi esnasinda Astronot'un buyuk bir cisim gordugu ve etrafında milyonlarca parcaciikların olduguydu. İlginç bu sesi dinledikten sonra acaba mı? Diye düşündüm. xD Yarın bir konu açacam bu konuyla ilgili. xD