1KB bile olsa bana amacın veri toplamak (e-posta vb.) olduğunu düşündürdü.
CIA benim adımı soyadını ve mail adresimi bilebilir. Bu konuda benim sorunum yok. 🙏 Ara sıra kameradan FBI'a da el sallıyorum.

Ya abi takmayın şöyle şeyleri ya. 😃Koskoca NASA elalemin mail adresini toplamak için sitesinde böyle sayfa mı açacak? Parasını versinler zaten istedikleri verilere ulaşıyorlar. 🥹

Bir uzaylılara şu adresteyim gel bizi al demediğimiz kalmıştı. Bu etkinliklerdeki maksadı anlayan varsa bir açıklasın :)

Maksat yok. Cok uzun süreler uzayda görev yapacak bir gözlem teleskobu üzerinde adını taşıyan bir bellek olacak. 20-30 sene sonra arkadaş ortamında bahsetmelik bi' olay, bask da bir şey yok :).

CIA benim adımı soyadını ve mail adresimi bilebilir. Bu konuda benim sorunum yok. 🙏 Ara sıra kameradan FBI'a da el sallıyorum.

Ya abi takmayın şöyle şeyleri ya. 😃Koskoca NASA elalemin mail adresini toplamak için sitesinde böyle sayfa mı açacak? Parasını versinler zaten istedikleri verilere ulaşıyorlar. 🥹
Benim zaten umurumda olmadı, çünkü dediğiniz gibi malum sözde veriler her yerde. Sadece böyle bir ihtimalden bahsetmek istedim.